zondag 30 januari 2011

30-01 Gijs 10 jaar, even thuis

Gelukkig bleek gisterenavond dat de broviac niet zo verschoven was dat er iets aan gedaan moest worden en kon Rob om 12 uur verder gaan slapen. En om 6 uur was het weer paracetamol en om half 8 moesten we wakker worden want we mochten voor een paar uur naar huis.
Gijs is vandaag 10 geworden!! Dus om 8 uur de vancomycine en eten. Daarna spoelen en wassen en nog wat spullen pakken. Papa, Wiese en de jarige Job kwamen ons ophalen en zo kon Gijs het cadeautje van Rob al meteen in ontvangst nemen.
Om 9.45 konden we gaan.
Heerlijk om weer thuis te zijn. Aangezien de jongens alweer heel lang aan een knipbeurt toe waren heb ik eerst maar even de jongens geknipt en ondertussen wat was aangezet. Heerlijk om weer even gewoon je ding te doen. Rob genoot volop. Hij speelde en kroop heel wat af. John heeft het goed gedaan thuis. En Lotte heeft er voor gezorgd dat het huis er netjes uitzag. Bedankt! Ook tante Joke bedankt voor het strijken. We aten allemaal maar vast een gebakje voordat het bezoek kwam. Die kwamen om 14 uur. Gijs was echt jarig en kreeg mooie cadeau's. Hij genoot er helemaal van.
Het was erg gezellig en het was dan ook weer zo 16 uur. We hadden afgesproken om van 14-16 uur bezoek te ontvangen zodat we ook even samen konden zijn. Dus even samen gegeten. En dan is het alweer 17.30 uur. Tijd om te gaan. Even slikken, en zeker voor Rob was het een hard gelach, hij was helemaal op en was heel verdrietig. Zzijn wond op de stuit is al de hele tijd aan het bloeden van binnen uit, dus het is niet goed voor de wond om thuis te zijn, maar als het dat al niet kan hebben...
Terug in het ziekenhuis had Rob het best gehad. De artsen kwam om de antibiotica aan te sluiten op zijn lijn. Daarna dus de wond verzorgen en omdat zijn stoma weer enorm jeukte en pijn deed heb ik die ook maar vervangen.
Nu moet Rob slapen, maar het is te druk op deze kamer. Rob kan er niet tegen als er mensen op de kamer zijn. dus het zal wel weer een latertje worden. En dat terwijl zijn temp ook steeds op 38.1 stond.
Het was een fijne dag, maar wat is die voorbij gevlogen.

1 opmerking:

Elvira zei

Nog hartelijk gefeliciteerd zeg!
Sterkte met de moeilijke momenten, het is zwaar, heel zwaar. Zeker als je je kamer moet delen en thuis bent geweest en je dan het verschil zo goed merkt en je je liefjes om je heen zo mist!! Wij sturen jullie zorgen naar 'boven', hopelijk krijgen jullie veel kracht en mag Rob echt op gaan knappen. Een knuffel van mij!