zaterdag 29 januari 2011

29-01 Een goede dag voor Rob

Eindelijk stond vanmorgen de thermometer weer op 37.0. Dat was alweer even geleden en eigenlijk kun je dat meteen aan alles morgen. Rob is dan een stuk minder chagrijnig en lacht en geniet dan meteen weer van de kleine dingen. Na de verzorging (wat minder pijnlijk) gingen we naar de speelkamer.Daar zat Rob in de ballenbak. Gelukkig mocht Rob even daar bij de PM-er blijven, want eerlijk gezegd had ik vandaag last van ontzettende heimwee. Dus ging ik maar even de kamer opruimen, want als je daar steeds met 3 bent is het zo een giga puinhoop.
Gelukkig at Rob tussen de middag weer iets. En ook daaraan kun je merken dat hij zich weer iets beter voelt.
Daarna was het weer even tijd voor mij om te eten. Rob is dan vaak iets voor zichzelf aan het doen en tegenwoordig is dat de gamecube. Daarna nog even samen gespeeld. En de dag duurde voort...
Om 4 uur maar naar beneden voor het ijsje. Helaas at hij deze niet op. We bleven beneden om papa, Myrne, Gijs, Luuk en Wiese op te wachten. Heerlijk om ze weer te zien. Even wat gespeeld weer. Wat zijn we blij om morgen even naar huis te mogen, want het zijn lange dagen.
Waar ik heel erg van baal is het feit dat Rob hier steeds niet gaat slapen. Oeps Rob schreeuwt het uit van de pijn. Hij greep naar de insteek van de Broviac.
Het blijkt nu dat Rob met zijn rechterhand achter de lijn is blijven hangen. De broviac is idd 1 cm verschoven. De kinderarts is langs geweest en zij heeft nu overlegd met de chirurg en die komt straks nog kijken of er een nieuwe hechting in moet. Gelukkig is door deze constanatie Rob zo moe geworden dat hij in slaap is gevallen. Hopelijk hoeft er niks meer te gebeuren.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Sterkte vanavond en vanacht en morgen heel veel genieten van het thuis zijn!!!
En dan weer sterkte met het terug gaan, want dat zal niet meevallen als jullie aan thuis geproefd hebben!!
We denken aan jullie.
Esther en co

Anoniem zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van Gijs!!! Geniet vandaag met volle teugen van jullie dag samen thuis! Het valt niet mee he, zo'n lange tijd in het ziekenhuis...
We hopen dat jullie een super dag hebben!!!

liefs Chris, Peggie & Faya

Lotte Franssen zei

Van Harte Gefeliciteerd met Gijs.
Geniet van het samenzijn vandaag.

Liefs Lotte