donderdag 13 januari 2011

13-01 Een kleine terugslag, Voorlopig conservatief beleid.

Gisterenavond was het even een klein drama. Rob werd wakker met enorme pijn en ging daarna van zichzelf af van de pijn. Dat was even enorm schrikken en maar snel de verpleegkundige gebeld. Rob kwam snel bij en vertelde eindelijk eerlijk waar zij bij was dat hij heel veel pijn had. Uiteindelijk is Rob met een warme doek weer in slaap gevallen.
Vanmorgen was Rob dan ook een stuk minder goed dan gister. Hij wilde niet in de rolstoel en eigenlijk alleen maar liggen. Wel at hij een broodje helemaal op. Er kwam al snel een zaalarts en ik besprak dit allemaal met haar. Besloten werd om Rob gewoon weer even 3x daags tramadol te geven.
Daarna was het weer schooltijd. De juffrouw ging weer heel leuk met hem spelen en Rob genoot er van.
Het was ook weer wastijd maar daar stonden ineens 3 goochelaars aan het bed van Rob en Rob werd een paar trucjes geleerd die hij erna vol trot liet zien.
Anne (nichtje van John) kwam ook op visite en speelde een spelletje pesten met Rob dat Rob uiteraard weer won. Zal later toch weer tegen zijn verlies moeten kunnen hihi.
Papa werd met een hele grote glimlach begroet en uiteraard moest hij ook de goochelshow aanschouwen. Om 15 uur mocht Rob naar de studio van het Sophia kinderziekenhuis. Dus nu niet alleen beroemd in het Radboud maar ook ook in het Sophia hahaha. Rob moest ook meedoen in een quiz. Hij vond wel dat popey's lievelingseten hagelslag was en dat je de kleur van Paul van Loon zijn ogen niet kon weten omdat hij lenzen draagt. Uiteindelijk won hij een mooie helicopter.
We kregen te horen dat de plastische uiteindelijk besloten heeft om toch alleen met de VAC therapie de wond dicht te krijgen. Scheelt een OK, maar ik hoop dat dat dan ook genoeg is.
René Wijnen kwam langs en gaat morgen contact opnemen met het Catharina ziekenhuis in Eindhoven. Misschien gaat Rob daar woensdag heen. Nee niet tussendoor naar huis, maar dan nog 4 weken Eindhoven ziekenhuis...
Dat is lang. Ik vind het wel moeilijk. Vier verschillende ziekenhuizen in 1 jaar. Zal voor Rob erg moeilijk worden. Maar eerst maar kijken of dat kan.
En Lotte hield zich ook aan haar belofte. Ze kwam met lekkere friet naar het Sophia. Wat hebben we genoten van die heerlijke frietjes. Gewoon even lekker met z'n allen eten. Nu is Rob goed moe. Weer op naar morgen. Dan wordt voor het eerst de VAC verwisseld. Ik hoop dat het er dan goed uitziet.

2 opmerkingen:

Elvira zei

Pfff, zware dagen en nachten... wat is Rob een SUPERMAN, en met zo'n trotse familie om hem heen, we bidden of jullie snel weer dichter bij elkaar kunnen zijn en dat Rob goed mag gaan opknappen en jullie allemaal kracht krijgen in deze vermoeiende dagen en weken. lieve groetjes uit Dieren Jense & Elvira

esther de rijke zei

Lieve allebei,

Wat lekker al die afleidingsmomenten! Dat heb je hard nodig tijdens die lange dagen! En je weet wel dat je patat hebt gegeten in Rotterdam!! Want anders is het te brabants. Oh wat zullen jullie blij zijn als jullie naar nhet Catrien mogen. ook al is het nog geen thuis, het even op en neer wordt toch wel een optie voor de kids en John. Maar het blijft tegen vallen als je niet het antwoord "naar huis"hoort. Langzaam maar zeker opknappen en je eigen tempo aanhouden. Knap dat Rob nu door krijgt dat hij pijn moet aangeven en dat hij het ook zegt. Ook dat zijn belangrijke leerpunten.
Welterusten en ... stapje voor stapje beter worden en naar voren kijken.
Liefs
Esther en co