dinsdag 18 januari 2011

18-01 Op de foto met MEGA MINDY, Toby en de commissaris

Rob is helemaal trots! Hij staat namelijk fier op de foto met Mega Mindy, Toby en de commissaris. Rob op de foto met een echte superheld. Nu weet ik niet wie op dit plaatje de echte superheld is... Mama vond Toby leuker, maar dit terzijde.
Het was eigenlijk verder een rustige dag. Rob kreeg eerst weer les en daarna was het weer spoelen en wassen, en bed verschonen. John en Wiese zouden al bijtijds komen, maar helaas hebben ze er ruim een uur over gedaan om de parkeergarage binnen te komen. Maar heerlijk om ze weer te zien. René Wijnen kwam even langs om te zeggen dat Rob morgenmiddag op OK zijn nieuwe lange lijn krijgt. Ook gaan ze zijn decubituswond nogmaals goed inspecteren en wordt de VAC dan aangelegd. Ook gaan ze het stuk colon vanaf het stoma tot zijn rectum schoonspoelen. Gelukkig kan het allemaal tegelijk.
Daniel van de Pedagogiche zorg kwam even spelen en aangezien Wiese er ook was speelde ze lekker met zijn 3-en. Helaas had Rob niet meer zo'n goed humeur. John nam alvast een grote tas en rolstoel mee naar de auto want dat kan allemaal niet mee in de ambulance waar we donderdag mee naar Eindhoven moeten.
Helaas was papa met Wiese net weg toen Mega Mindy kwam. Rob genoot volop en kreeg ook nog wat kleine cadeautje. Hij genoot er helemaal van en was meteen verliefd op Mega Mindy.
Wieske is ondertussen vanalles aan het regelen om de overgang zo soepel mogelijk te maken. Ja het loopt nu helemaal goed hier. Die gesprekken hebben echt geholpen en dat is zo ontzettend fijn.
Nu slaapt Rob bijna. Tot morgenvroeg loopt de sonde en vanaf 6 uur mag hij niks meer hebben.
De anaestesist kwam nog langs, maar helaas kon hij Rob niks meer uitleggen, want Rob wist het allemaal al. Morgen om half 3. Weer een keer....
Maar vanacht droomt Rob vast van Mega Mindy!!!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

De SUPERHELD is er voor mij maar een, maar ontzettend leuk die andere drie. Opa pieter

Lotte Franssen zei

Hier weer zo'n mooie foto!
Nu hopen dat jullie snel naar Eindhoven kunnen!

Veel Liefs Lotte

Anoniem zei

Wow, wat een mooie foto. Ik weet zeker dat mega Mindy alleen met echte kanjers op de foto gaat!! Daarom zijn ze jullie natuurlijk op komen zoeken, waren ze helemaal op de juiste plaats!

Liefs van ons

Anoniem zei

Oh wat leuk!!
En superheld komt bij superheld he?! Erg leuke foto!
Toevallig heb ik Veerle dr site in mega mindy look veranderd gisteren.
Is namelijk een groot fan.

Groetjes Sharon

de 4 haantjes zei

Hoi Rob en Gitte.
Wat een mooie foto met mega mindy geweldig datze dat daar zo leuk doen.
En fijn dat je er een goed gevoel hebt daar. Nu heerlijk donderdag naar Eindhoven, lekker dichtbij je fam. Nou Rob en Gitte heel veel sterkte en we spreken elkaar nog.
Groetjes de haantjes