vrijdag 2 april 2010

02-04 "Even" op en neer naar het Radboud. Hoogland Medical superbedankt!!!

Tja het was weer zo'n dagje. Met Wiese toch maar even naar de dokter, want vanmorgen stond de thermometer al meteen op 38,5. Dus maar bellen. John bracht onder het doktersbezoek Rob naar de kleuterschool voor de paasviering.
De dokter keek Wiese snel na en vond al snel de oorzaak. Oorontsteking. Dus antibiotica. Toen de dokter vroeg hoe het met Rob was vertelde ik dat het toch een beetje kwakkelen is. Af en toe verhoging en dan weer minder. Pijn aan de ogen, eigenlijk allemaal kleine dingen. Hij beloofde om 's-middags toch even langs te komen.
Thuisgekomen ging ik om 12 uur de kinderen ophalen van school. Even gezellig allemaal samen aan tafel eten en weer naar school (behalve Rob dan)
Om 14.oo uur kwam de huisarts. Na ons verhaal aangehoord te hebben en Rob nagekeken te hebben wilde hij toch overleg met Nijmegen.
Even later belde hij terug dat de ambulance onderweg was, want de kinderarts wilde Rob toch even zien. Dus hup ik snel nog wat paaslijsten in de computer zetten en John ging snel de spullen pakken. De ambulance was er echt snel (eigenlijk te snel want ik was nog niet klaar).
Rob vond het allemaal niet meer leuk en moest even heel hard huilen. Maar in de ambulance viel Rob al snel in slaap. Rond 15.30 waren we op de EHBO
Maar daar duurde het allemaal wel erg lang. De kinderarts kwam pas om 17.45. Ook zij keek Rob goed na. Dat hij nu al meer dan 2 weken op en af koortsig is komt waarschijnlijk toch dat zijn weerstand laag is. En alles krijgt hij waarschijnlijk na elkaar. Verkoudheid gevolgd door oorontsteking, luchtweginfectie etc...
Ze wilde ook nog een uitgebreide kweek van de urine + sediment. Maar omdat het katheteriseren niet lukt door gipsbroek, heb ik het potje er zo maar onder zitten houden, totdat we genoeg urine hadden. Gelukkig mochten we wel naar huis. Dinsdag worden we gebeld. De ambulance stond alweer klaar en om 20 uur waren we thuis. Zo lekker dagje.
Maar toch gebeurde er vandaag nog iets fantastisch. Terwijl ik bij de huisarts zat belde Peggy van Hoogland Medical ons op met de mededeling dat Hoogland Medical een fors bedrag wilde storten voor de reis naar Amerika. Peggy heeft zelf ook een heel lief dochtertje die vaak in het ziekenhuis ligt en we kennen elkaar dan vanuit het Radboud en van Hoogland Medical. Hoogland Medical levert namelijk al het stomamatriaal en verzorgingsspullen van onze Rob. Het is een fantastisch bedrijf dat altijd alles voor de klanten over heeft. En nu willen ze ons zelfs financieel steunen met een groot bedrag. Hoogland Medical en Peggy echt superbedankt!!! De vliegreis is nu helemaal gesponserd en zelfs al 2 dagen hotel. Hartverwarmend! Thanks!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Gitte en familie!

Ik hoop dat het paasweekend uiteindelijk wat rustiger is verlopen dan de vrijdag ervoor..

Bedankt voor je lieve reactie op het log. Dar krijg ik dan weer tranen van in mijn ogen. Maar als iemand het verdient, dan zijn jullie het wel!

Veel liefs, Chris, Peggie & Faya

Sandra zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Sandra zei

Waauw waanzinnig zeg, van zulke mensen moet je het hebben hè? Wat heerlijk dat dit bedrijf dit voor jullie wil doen! Wat een enorme last zal er van jullie afgevallen zijn. We herkennen het! Ook onze reis naar Amerika is voor elkaar dankzij lieve sponsoren!
Nu kunnen jullie je concentreren op wat echt belangrijk is: de operatie!

Groetjes van Sandra (en Yara)