maandag 2 mei 2011

02-05 Morgen naar Dr. Levitt, De vleut

Meivakantie 2011. Gelukkig is het weer op de temperatuur na, een stuk beter dan vorig jaar. Maar de week zit ook alweer redelijk volgepland. Morgen is bijvoorbeeld best een spannende dag. Rob moet dan op de poli komen bij Dr. Marc Levitt MD. Tja en dan hoop je toch stiekem dat er een goede oplossing komt al ben ik wel realistisch genoeg om te weten dat dat moeilijk zal zijn, omdat Marc Levitt eigenlijk al van de situatie op de hoogt is.
En omdat de rest van de week ook al redelijk vol zit, besloten we om vandaag naar dierenpark de Vleut in Best te gaan. Even leuk naar dieren kijken en je ziet dat de struisvolgel een onderdeel van ons gezin wil uitmaken.De pelikaan wilde de hele tijd de jas van Gijs hebben tot hilariteit van de kinderen. Britt was met ons meegegaan en in de speeltuin maakte ze dan ook heel veel plezier.
Stan en Myrne waren samen naar de efteling, want zij zijn toch echt te oud voor dit soort parken.
Morgen dus naar Rotterdam. Myrne gaat samen met ons mee, want zij wil later arts worden en aangezien zij al een behoorlijk woordje engels praat, wil ze wel eens kijken in hoeverre ze de gesprekken kan volgen. Woensdag kinderfeest van Gijs. We gaan dan een uurtje voetballen bij de techniekacademie. Donderdag en vrijdag zal ik toch echt aan het poetsen moeten en ook de administratie vooruit moeten werken zover als het kan. Maar vandaag was het in ieder geval genieten.

2 opmerkingen:

esther de rijke zei

Fijn dat je ook een beetje "gewoon gezin" kunt zijn tussendoor. Heel veel sterkte morgen bij dr Levitt. Wie weet tovert hij wel een superoplossing uit zijn hoge hoed.
Lfs
Esther en co

Anoniem zei

Heej familie!!

Veel succes morgen bij Marc. Ik ben dus wel in het ziekenhuis, maar weet niet precies tot hoe laat. Wie weet zie ik je nog en anders lees ik hier snel hoe het geweest is!

Liefs Peggie