donderdag 12 mei 2011

12-05 nog op IC

Even een klein berichtje. Via GSM gaat het namelijk niet zo makkelijk. Rob heeft goed geslapen. Ik ben er om 5 uur naar toe gegaan. Rond 7 uur werd Rob wakker. De pijn lijkt onder controle, maar praten en bewegen doet hem nog wel pijn en dus ligt Rob stil in bed. Zijn ileostoma begint ook te werken. Ik heb er een zakje op geplakt.
Toch zijn ze ook begonnen met afbouwen. Ik ben bang dat ze te snel gaan, maar dat kennen we inmiddels. Nu slaapt Rob weer. Ik mag niet weg van hem, dus dat doen we dan ook maar niet. (later meer)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey Gitte. Kop op en hou vol, meid! Geef Rob maar een dikke knuffel van ons! Wij duimen ervoor dat ie weer snel van de IC af mag en dat de pijn goed onder controle blijft, of liever nog: eindelijk weggaat!!! liefs, Nanja en de mannen

Anoniem zei

Jeetje, wat een pittige opname weer. Hou vol daar in Rotterdam en wij hopen echt dat Rob snel opknapt en van de ic af mag. En dat die pijn verdwijnt!!!!
Zet hem op kanjers.

Liefs van ons

Anoniem zei

Lieve Rob,
We hopen en bidden dat je het kan volhouden. Wat zul je er naar verlangen om pijnloos te zijn. Gelukkig is jouw mama zoveel mogelijk bij je!! En jouw hele lieve familie om je heen, wat zijn ze allemaal trots op je!
Wel zeggen als er iets is hoor, dan weet mama er van en kan ze iets voor je doen!
We vragen elke dag of de Here Jezus bij je zal zijn om voor je te zorgen, en je te helpen en kracht te geven voor elk uur en elke minuut. Hij weet wel hoe jij je voelt. En elke traan van jullie bewaart God in zijn fles, en straks droogt Hij ze 1 voor 1, dat staat in de Psalmen in de bijbel.
Een zacht knuffeltje van Elvira