zondag 15 mei 2011

15-05 Communiefoto van Luuk, het gaat vooruit


Luuk heeft vandaag zijn eerste Communie gedaan. Dus nu maar even een mooie foto van hem.
Vanacht was verder een drama. Rob werd een paar keer wakker van de buikkrampen en de hele nacht door gingen die pompen af... Dus werd het niet veel slapen. Rob was vanmorgen al beter dan voorheen. Hij had al minder gezweet wat inhoud dat de afkickverschijnselen in heftigheid aan het afnemen zijn.
Na het wassen was Rob toch wel weer wat moe, maar het was echt al beter dan gisteren.
De anaestesist wil nog niks veranderen ivm het afkicken. Morgen zal dit wel gaan gebeuren denk ik.
Verder moet Rob iets gaan zitten en de voeding gaat naar vanavond naar 30. Dr. Kees van de Ven was in ieder geval tevreden.
Voormiddag kwam Rob zijn grote vriend Stefan nog langs. En Rob vond het heerlijk!!!
Rob dronk nu ook eindelijk en hij wilde ook een beetje eten. Maar zitten hield hij nog niet lang vol, want na een poosje moesten we Rob heel snel laten liggen, omdat hij helemaal niet goed werd.Ik ging even eten en zo paste Stefan nog even op. Het afscheid viel Rob zwaar, maar al snel viel hij in slaap.
En toen waren daar ineens de communicant Luuk en papa, Myrne, Gijs en Wiese. Rob werd wakker maar had erg veel pijn. Gelukkig was het tijd voor de diclofenac. Ik besloot om de kinderen maar te trakteren op de Mac Donalds voor de communie en Luuk zei dat hij het toch allemaal heel leuk vond. Het lezen in de kerk moet hij heel goed gedaan hebben.
Daarna weer terug naar het ziekenhuis en Rob was gelukkig weer wat beter.
Ze gingen naar huis en weer werd het een drama. Ja Rob vindt afscheid nemen heel moeilijk.
De rest van de dag verliep rustig. Stan was overigens naar Groningen-PSV. Natuurlijk was het allemaal balen wat daar gebeurde maar de 2 supporters bussen hadden buiten groningen een ontmoeting met de spelers en ze konden iedereen een hand geven. En als klap op de vuurpijl kreeg Stan nog het shirt van Zeefuik. Leuk toch!
Rob gaat langzaam de goede kant op. Of het allemaal goed is dat we dit hebben gedaan, dat moet de tijd uitwijzen. Maar we hadden geen keus. Morgen begint het ziekenhuiscircus weer. Ben benieuwd wat Ivo en Professor René Wijnen te vertellen hebben.
Op naar hopelijk een iets betere nacht.

Geen opmerkingen: