zaterdag 7 mei 2011

07-05 2 Kampioenen, wat te doen

Sinds dinsdag zijn we eigenlijk al aan het dubben. Wat is nu wijsheid en wat niet. Mijn gevoel neigt naar een bepaalde richting maar ik wil toch eerst het gesprek met René en Ivo aangaan. Dus is het de rest van de week ook best wel stressen. Alle bedden moeten worden gedaan, administratie moet in orde, alles moet worden opgeruimd en alle was moet weg zijn. Gelukkig hielp Lotte mij afgelopen vrijdag fantastisch dus dat scheelde weer. De kinderen hebben nog steeds meivakantie.
Vandaag besloot ik om nog een dag te gaan genieten. Stefan Toonen kon kampioen worden met Ijsselmeervogels en dus reed ik met Rob, Luuk en Gijs naar Spakenburg. Het weer was natuurlijk fantastisch.
Voor de wedstrijd zag Rob na lange tijd zijn vriend weer en een hele dikke knuffel was het gevolg. Hij liet Stefan niet meer los geloof ik.
Tijdens de wedstrijd zaten we langs de ouders van Stefan en zo werd het een super gezellige middag. In de rust zat Rob bij Stefan op schoot op een tafel en een journalist heeft een prachtig plaatje gemaakt van Gijs, Luuk Rob en Stefan. Als het goed is krijg ik de foto nog per mail en dan zien jullie het vanzelf. Ijsselmeervogels won met 5-0. Helaas mocht Stefan niet invallen, maar volgende wedstrijd verdedigd hij het doel van Ijsselmeervogels. Na de wedstrijd was het feest op het veld en Gijs en Luuk liepen ook even het veld op. Na de huldiging kreeg Rob die mooie medaille om. Een mooi moment. 2 Kampioenen, want Rob is natuurlijk ook een kampioen na alles wat hij moet doorstaan. Je ziet hem zo vaak genieten van deze momenten. Ach ik heb gewoon 7 kampioenen (6 kinderen en een man). En daar ben ik supertrots op.
Nu morgen nog de laatste karweitjes en ook nog inpakken. Maandag naar Rotterdam. Hopelijk kunnen we dan beslissen wat te doen. Lekker optijd... Maar ja.

Geen opmerkingen: