donderdag 28 april 2011

28-04 Consultatiebureau

De kinderen in groep 2 moeten ook naar het consultatiebureau dus eindelijk een normale controle voor Rob.
Lengte 108 gewicht 17 kilo. Tja ik merk dat Rob erg moeilijk op gewicht blijft, dus maar weer meer de sonde aanzetten met het oog op de operatie.
Zijn gehoor is uitstekend!! Alle piepjes hoorde hij en Rob vond het fantastisch om te doen. De ogentest ging op zich ook goed alleen zijn linkeroog blijft wat achter bij zijn rechteroog. Moet ik de volgende controle maar aan de kinderarts vragen van de arts.
Andere dingen deed hij ook goed. Tenminste voor zover als hij kon natuurlijk want lopen op de tenen is natuurlijk onmogelijk. Maar Rob liet alles toe.
Ik zit nog steeds achter die operatiedatum aan. Het is namelijk nog steeds niet officieel bevestigd en dat is best lastig. Ik moet hier thuis vanalles regelen, maar wat nog veel belangrijker is, het zal moeten gebeuren, want Rob zit gewoon aan de max van de pijnstilling en dan nog is het allemaal niet goed.
Het mag gewoon niet later worden. Gelukkig zie ik ze dinsdag nog en dan kunnen we het er nog over hebben. Misschien is er alsnog een andere briljante ingeving. Tja het is niet voor niks een congres met heel veel specialisten op dit gebied.
We believe in miracles. (or not)

1 opmerking:

Anoniem zei

Begrijp ik goed dat je komende zondag, maandag en dinsdag naar het congres in Rotterdam komt? Ik ben er maandag en dinsdag met een stand en moet dinsdagmiddag (in het engels!) een praatje houden. Misschien zie ik je dan?

Fijn dat Rob het zo goed deed bij het consultatiebureau. De knapperd.

Liefs Peggie