maandag 25 april 2011

25-04 mooi weer voor kampioensfeestje

Wat een prachtig weer. Zo komen we de dagen wel door. Afgelopen zaterdag hebben we met de F2 het kampioensfeest gehouden. Eerst de foto'smaken samen met de sponsoren en de sponsor Kees Vervoort autobedrijf had zelfs de schitterend shirts geschonken samen met een snoepzak. Van Laarhoven carcleaning heeft dit seizoen gezorgd voor prachtige tassen en konden alle kinderen hun spullen meenemen. Allemaal bedankt. We hebben zelfs een echte pers-chef. Ellis Rijkers heeft gezorgd voor deze prachtige foto's. Bakkerij van den Eertwegh zorgde voor de medailles (hihi wijzelf dus)
Daarna kregen we frietjes van VV Nijnsel zelf en de trainers en leiders kregen prachtige bloemen (zo ik heb mijn paastafel dus mooi met deze bloemen.
En bij een kampioenschap hoort natuurlijk een rondrit op de platte kar door Nijnsel en zo gingen we door het dorp heen. Het was zo genieten met al die mannekes. We kregen zelfs bij cafetaria nog een ijsje waarvoor onze dank!
Een geslaagde dag dus.
Afgelopen woensdagavond was ook al zo'n geslaagde avondDe keepersacademie waar onze Gijs dus bij zit kwam een keepersclinic geven. Het werd echt een doorslaand succes. Alle jeugdkeepers van Nijnsel waren aanwezig en het weer kon natuurlijk niet beter. Ikzelf moest foto's maken en dus is deze foto weer van mij. De keepers genoten van de training. Ruud van de Rijt was als extra gast ook gekomen. Hij komt uit Nijnsel en speelt al een paar seizoenen bij FC Eindhoven.
Nu is het op naar de volgende operatie. Ik heb van de week René Wijnen nog aan de telefoon gehad en uitgelegd dat de pijnmedicatie bij Rob alleen maar omhoog moet. René gaf aan dat we eigenlijk niet meer mochten geven dan we nu doen.
Maar dit is ook echt maar net genoeg om de ergste pijn te onderdrukken want soms zie je Rob toch weer naar de buik grijpen en bij het spoelen is het soms gewoon gillen.
René zou erachteraan gaan.
Gelukkig krijg ik net een mailtje van Ivo de Blaauw dat het waarschijnlijk de 2de dinsdag van mei wordt. 10 mei dus. 3 Mei is het nog op de poli bij Dr. Levitt en dan een week later weer een operatie. Rob krijgt naast zijn ileostoma nu ook een gastrostomie ofwel een sonde rechtstreeks in de maag.
Helaas zit het paasweekend er al weer op. Nog 4 dagen naar school en dan begint de meivakantie. En dan nog een paar weken tot de zomervakantie. Hopelijk kunnen we dan weg want het is echt genoeg geweest.

Geen opmerkingen: