maandag 11 april 2011

11-04 morgen weer Radboud, woensdag OK

Wat is het toch anders als de zon schijnt heerlijk. Vooral na zo'n weekend. Luuk had gewonnen van de koploper met 1-3 en gaan nu voor het kampioenschap. Ook Gijs is nog in de race. Ze wonnen met 8-2 maar de nr. 1 moet nog wel een keer verliezen. Stan verloor helaas.
Rob geniet ook van het mooie weer maar helaas valt het niet mee om buiten te spelen. Hij mag even geen wondjes op zijn been krijgen ivm naderende OK.
Gijs en Luuk gingen dit weekend op kamp met de keepers/techniek academie. Ik was ook uitgenodigd om mee te helpen. Het werd werkelijk een fantastisch weekend. Alles was heel goed verzorgd en ze mochten maar liefst 3 keer trainen en we gingen naar de wedstrijd FC Eindhoven-Sparta. Wim Ribbens, de grote organisator achter dit kamp, is namelijk de keeperstrainer van FC Eindhoven en ze moesten nou net dit weekend voetballen. En dus was het een mooie gelegenheid om een keer te kijken.
Je begrijpt dat het 's avonds wat later werd dan normaal, maar alle kinderen waren weer keurig om half 8 wakker. Natuurlijk speelde het weer een grote rol en kon het wat dat betreft niet beter. De trainingen zijn zo leuk omdat er alleen maar positief wordt gecoached en er wordt niet gemopperd. Daardoor raken de kinderen extra gemotiveerd en laten ze zich van de beste kant zien. En ze krijgen echte keeperstrainingen van toppers en ook de voetballers zie je met de week beter worden.
Interesse? Kijk op www.keepersacademie.nl of www.techniekacademie.nl
Helaas is het morgen back to normal. Rob gaat morgen eerst naar de kinderarts ivm osteomyelitis en wordt daarna opgenomen op de vuurtoren. Woensdag worden de krammen uit zijn onderbenen verwijderd. Donderdag mogen we als het goed is weer naar huis. Daar gaan we voor.

1 opmerking:

Anoniem zei

Succes woendag! Hopelijk verloopt alles probleemloos en kunnen jullie snel weer naar huis!


Groetjes Sharon