dinsdag 22 februari 2011

22-02 Weer op de vuurtoren

Na een goede nacht begon de ochtend om 6 uur weer met spugen. Gelukkig was het weer tijd voor alle medicijnen en ook het middel tegen het spugen werd toegediend.
Daarna konden we nog even slapen. Rob had de klok rond geslapen en nog wat erbij.
Hij was echt moe.
Helaas was hij ook niet zo fit als gisteren en af en toe moest hij toch weer een beetje spugen. Gerard kwam al snel met het nieuws dat Rob naar de vuurtoren kon en bij Rob kwam er weer een klein lachje rondom zijn mond.
Ook werd besloten om de medicatie weer via sonde te gaan geven en vanavond weer te starten met sonde voeding. Hopelijk houdt hij toch wat binnen.
Nog even wassen en een schoon bed en op naar de vuurtoren. Angela kreeg een hele dikke knuffel en verraste Rob met een heleboel voetbalplaatjes. Maar helaas was Rob echt niet fit en lag eigenlijk alleen maar sloom in zijn bed. Ook zijn stoma liep hard en dat is niet zo best.
Rond de middag ging ik gezellig met Joop en Yvon een kop koffie drinken en Rob was inmiddels in slaap gevallen. Ook had hij weer een keer gespuugd, maar gelukkig bleef zijn medicatie erin.
De rest van de middag verliep rustig. Rob sliep tot half 4 en ik struinde het internet maar wat af. Weer weer alle laatste nieuwtjes.
Helaas was de vochtbalans om 6 uur behoorlijk negatief en weer moest Rob enorm spugen en dit keer meteen na het geven van de paracetamol. Niet zo mooi dus.
Nu is de sonde aangesloten en ik heb zelf besloten om te beginnen met 20 per uur om zo te kijken of het erin blijft. Volgend uur wordt 30 en het uur erop 40. Hopelijk blijft het erin, want dan kunnen we misschien morgenmiddag naar huis. Maar hopelijk loopt dan wel zijn stoma wat minder. Dadelijk komt papa samen met Stan (eindelijk zonder beugel!!!), Luuk en Wiese. Gijs en Myrne zijn nog steeds wat ziek dus die bleven thuis. Duimen dus dat Rob niet meer spuugt.

Geen opmerkingen: