donderdag 10 februari 2011

10-02 racen met infuuspaal

Een ochtend zoals altijd. Helaas weer pijn bij het spoelen, maar daar kunnen we niks aan veranderen. Rob heeft het rolstoel/infuuspaal racen ontdekt en hij gaat zo de hele gang over. En zo reed hij dus naar de speelkamer, waar Masja al hem stond te wachten en Rob even leuk met haar spelletjes ging spelen. Na ruim een half uur kwamen ze weer terug en werd Rob meteen doorgereden naar het plein, maar eerst nog even snel naar de studio om Michel te begroeten. Daarna was het tijd voor school. Omdat de school aan het verhuizen is, werd er gewoon lesgegeven op het plein. Rob is volop aan het oefenen met hakken en plakken zoals je op de foto kunt zien. Rob vond het heerlijk.
Daarna kwam Peggy op bezoek en Rob begon zich heerlijk uit te kuren. Mama kon lekker even bijkletsen, maar ook niet helemaal, want Rob wilde heerlijk de aandacht hebben.
En Peggy was nog erger dan de cliniclowns (geintje Peggy). Op het laatst was Rob helemaal op en Rob ging toen maar liggen. Hij had echt even rust nodig.
Dat gaf mij de tijd om even een knuffeltje te halen die Rob nog te goed had. Toen ik terugkwam lag Rob nog steeds stil in zijn bed. Het lijkt soms net of Rob alweer heel de wereld aan kan, maar soms valt het nog echt vies tegen.
Ik ging nog even in gesprek met Masja over hoe we Rob het beste kunnen helpen als hij weer naar een ander ziekenhuis moet. Masja heeft al heel veel voor Rob gedaan en al veel geholpen door dingen op papier te zetten. Zij weet hoe Rob in elkaar zit en dan hoef je niet alles uit te leggen.
Toen ik terugkwam waren papa en Myrne gearriveerd. Heerlijk om ze weer te zien. Ik ging met Myrne een ijsje halen en toen we terugkwamen stonden Gigi en Soeza weer in de kamer en we hebben weer vreselijk gelachen.
Inmiddels is het weer avond en hopelijk wil Rob wel eerder slapen, want die avonden zijn niet fijn. Nog 5 nachtjes slapen....

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo lieve Rob en Gitte!

Ik vond het hartstikke gezellig vanmiddag. Heb me lekker even uit kunnen kuren haha! Maar praten was een beetje lastig he. We gaan echt eens thuis afspreken. Maar eerst moeten jullie volgende week genieten van het thuis zijn met jullie eigen gezin. Wat zal dat heerlijk zijn! Eindelijk iets om naar uit te kijken.

Rob, bedankt voor je knuffels en ik kom gauw weer ens gekke bekken trekken!

liefs van Chris (de bouwer), Peggie (de cliniclown) en Faya (de enige normale) hahaha!