zaterdag 5 februari 2011

05-02 Alweer verhuisd

Nadat we gisteravond op kamer 17 waren gelegd en ik weer alles had opgeruimd, bleek vanmorgen dat we naar kamer 20 moesten. Dus hup alles maar weer naar een andere kamer verhuisd. Zo blijven we aan het verhuizen.
Maar het was wel weer lekker om gister een eigen kamer te hebben. Rob sliep weer optijd en je hebt eindelijk weer een beetje privacy. Het was een rustig dagje vandaag. Rob genoot weer om hier te zijn en ik kwam ook weer bekende mensen tegen.
In de middag kwamen Marielouise, Tonnie en Patrick op visite. Het is altijd zo fijn om Marilouise te zien en even te kletsen. Over zoveel dingen denken we hetzelfde en dat is gewoon heel fijn. Rob genoot ook volop weer van alles en kuurde zich helemaal uit.
Daarna gingen we naar het theaterplein want het was wereld kankerdag. Daar was Masja ook en Rob kon mooi aan veel kindjes mee uitleggen hoe het moest naar de OK en Rob mocht ook infuus prikken. Gelukkig mocht hij dit demonstreren op een beer, want anders had hij vast mij gebruikt.
Het was daarna even goed op en Rob ging terug naar de kamer. Daar werd uit de broviaclijn bloed gehaald om de vancospiegel te bepalen. Rob wilde geloof ik ook van iedereen de bloeddruk weten en de verpleegkundige en ik moesten eraan geloven. Hij deed het nog goed ook en wij zijn weer gezond verklaard. Temperatuur ook bij iedereen, je leest het goed, Rob is bijna dokter.
Eindelijk at Rob vanavond weer wat. Nu is het 20.30 uur en Rob slaapt bijna. Morgen ga ik even naar huis om te genieten op de keepersacademie en John komt dan hier.
Even iets anders dus. Heerlijk!!

1 opmerking:

esther de rijke zei

Zie je hoe goed het is om je moederhart te volgen?! Prima gedaan, die keuzes van de afgelopen week! Voor de kids is het niet meer even binnenwippen, maar voor Rob is het zo goed!
Lekker even genieten van het thuiszijn en laar John maar even lekekr met Rob pap-zijn!! Is voor allebei even weer wat afwisseling!
Geniet ervan
Lfs
Esther