zondag 6 februari 2011

06-02 het aftellen is begonnen

Het was weer vroeg vanmorgen. Omdat ze om 6.40 pas kwamen met de paracetamol, wilde Rob niet meer slapen. Nou moest ik toch vroeg opstaan dus zo erg was het nu ook weer niet. Al om 8 uur kwam John hier, zodat ik weer een keer kon genieten van de kinderen en zeker van de keepersacademie.
Dus snel naar huis en Gijs, Myrne en Wiese gingen gezellig mee. Gijs werd weer bijgespijkerd in het keepersvak en ik genoot weer samen met Nanja van de cappuccino en gewoon gezellige buurt. Door de harde wind waaide ik letterlijk helemaal uit.
Even nog thuis geweest maar daarna weer naar Nijmegen want John moest toch weer naar huis om te werken.
Rob bleek de hele dag rustig te zijn. Niet helemaal lekker in zijn vel. Dit was helemaal te merken toen Ome Marco, tante Patricia, Sam en Jip gezellig even langskwamen. Rob kletste wel wat, maar trok zich ook regelmatig helemaal terug in de televisie. Niet fit? Toch weer pijn? Wie zal het zeggen, misschien gewoon een combinatie.
De frietjes at hij nog wel een beetje, maar het was eigenlijk allemaal net niet.
Ook is er 1 voet dik, maar allemaal niet verontrustend maar ook niet goed. Rob ging ook al snel slapen (20 uur) en hopelijk is hij morgen weer wat fitter.
We zitten nu 6 weken in het ziekenhuis. Nog 8 nachten en dan is het 14 februari, valentijnsdag... de dag waarop we weer naar huis mogen. Wat zal dat fantastisch zijn!

Geen opmerkingen: