dinsdag 8 februari 2011

08-02 Nog veel overleg

Gelukkig was het eindelijk een beter nacht. Na al die jaren heb je wel geleerd om door bepaalde piepjes heen te slapen, maar van lampen wordt je nog steeds wakker. De zaklamp was vanacht blijkbaar weer gevonden. Heerlijk.
De dag begon gewoon zoals altijd met ontbijten, verzorgen en bed verschonen. Ook hadden we vandaag een gesprek met Nancy van maatschappelijk werk. John was er speciaal voor naar het Radboud gekomen. Het was een gesprek over de woningaanpassing. Het is natuurlijk een wrange zaak dat door al die ziekenhuisopnames je gewoon niet meer in de gelegenheid bent om je huis aan te passen. En dus moet er iets gebeuren en dat gaat Nancy nu onderzoeken. Het was een fijn gesprek en nu maar hopen dat er eindelijk een oplossing komt voor die thuissituatie.
Ook is er nog het één en ander over je gezin aan het bod gekomen, want het blijft natuurlijk lastig voor ons allemaal dat er nooit even een periode van rust en stabiliteit is. Stabiliteit die hard nodig is voor ons allemaal.
Na het gesprek gingen we weer terug naar de afdeling en juist nu bleek de sonde open te staan. Net nu je even weg bent. Zul je altijd zien. Maar ja. Schoon bed en weer opgelost.
Heel onverwacht kwamen er 2 nichtjes van mij op visite. Tjonge wat vond ik dat leuk. Nellie en Ali echt bedankt. Zo leuk om te horen dat jullie zo meeleven. Rob vond het ook heel leuk en zei dat hij weer 2 nieuwe vriendinnen had. En de ramen zien er nu prachtig uit!
Onderwijl kwamen ook de chirurg (Marc Wijnen) en de kinderarts (dr. Jos Draaisma) langs. Marc bekeek zijn stuit en ging overleggen met René Wijnen of het zin heeft om de randen nog een keer weg te snijden van zijn decubituswond want de necrose is wel erg snel terug.
Dr Draaisma ging nog met de orthopeden om de tafel oven zijn osteomyelitis. Dit om zeker te weten dat het dadelijk onder controle is. Dit omdat Rob nog steeds af en toe verhogingen vertoond.De orthopeed die langskwam kon eigenlijk ook niet meer zeggen dat ze nog moesten overleggen met Dr. Gardeniers en Dr. Hosman. Dus moet er nog veel overleg plaatsvinden.
Rob wordt wel sterker en beter elke dag. Steeds beter kan hij dingen volhouden en hij krijgt steeds meer praatjes.
Papa Stan, Gijs en Wiese kwamen ook nog even op visite. Ik besloot om Wiese maar even in bad te doen en dat vond ze heel leuk. Zo lijkt het even net "thuis".
De avond is weer ingevallen en Rob slaapt zoals gewoonlijk weer niet.
Hopelijk wel een goede nacht en misschien morgen een paar antwoorden. Misschien wel op alle 3 de problemen tegelijk, want René Wijnen belt mij ook nog op. Tot morgen!

1 opmerking:

Lotte Franssen zei

Hopen dat ze vandaag antwoorden hebben. En hopelijk hebben jullie allebei een goede nacht gehad.

Het aftellen is nu echt begonnen.
Veel Liefs Lotte