woensdag 17 maart 2010

17-03 Vanuit Cincinnati: surgery at 19th of April! Verzekering werkt nog niet mee.

Vanmorgen kreeg ik goed bericht in mijn mailbox. Rob kan in CCHMC op 19 april geopereerd worden. Ze vroegen of wij dan konden. WIJ WEL!!
We zouden ons dan 15 april moeten melden. Nu is het de beurt aan het VGZ. Ik heb het bericht meteen doorgemaild naar Ivo. Ook hij vond het goed bericht. Wel moet ik aan de orthopeden nog vragen of Rob dan mag vliegen. Oké kan geregeld worden dus maar meteen even bellen. Als het goed is krijg ik daar vandaag nog uitsluitsel over.
Nu dus duimen draaien. Want het moet doorgaan.
En net als je dit geschreven hebt, valt er een brief van het VGZ op de deurmat.
Ze willen een verklaring van Dr. I de Blaauw, waarom de ingreep niet in het Radboud plaatsvind. Zij zijn daar immers in gespecialiseerd. Zijn er alternatieve in Europa? De kosten in Amerika zijn hoog en komen grotendeels voor rekening van de verzekerde.
Oeps dat is schrikken. Altijd als je een keer goed nieuws hebt, krijg je er slecht nieuws bovenop.
Wordt het toch nog auto's wassen??? Ik heb geen flauw idee. Ik heb Ivo nogmaals gemaild met dit bericht. Hopelijk heeft hij snel tijd voor de brief....

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Waah!! Dat gaat ineens snel. Kom op VGZ, werk eens mee en begrijp aub hoe belangrijk deze operatie is. Wel spannend hoor, komt het ineens dichtbij.

We duimen heel hard dat het allemaal snel geregeld wordt!

Astrid,Christ en Lisa-Maria zei

Het was leuk om jullie weer een keer te zien.
Lisa-Maria heeft papa ook verteld dat ze bij Rob van de kleine school is geweest.
We hopen maar dat het VGZ snel iets regelt.
Succes met alles.