donderdag 25 maart 2010

25-03 Nog geen uitspraak, tickets voor eigen kosten

Vandaag dus maar gebeld. De zenuwen gierde door mijn keel. Maar al snel was duidelijk dat er nog geen uitspraak was. Niet te geloven. Op de vraag wanneer er dan wel uitspraak volgt konden ze geen antwoord geven. Ik vroeg hen om dat dan na te gaan bij de medisch adviseur en daar zit 'm nou net nou de kneep. Op één of andere manier kunnen ze die medisch adviseur niet bereiken. Blijkbaar hebben ze daar nog nooit van mail of fax gehoord. GSM misschien. Kortom die mensen zijn helemaal afgesloten van de buitenwereld en zitten alleen in een kamertje zonder telefoon, gsm, fax of computer met internet.
Tja en daar geloof ik nou niks van. Ik vroeg alleen maar om een datum van de uitspraak en die willen ze nou net niet geven. Voor volgende week vrijdag moet de beslissing zijn gevallen. Op de vraag of ik nu alvast een vlucht moest boeken, wisten ze ook geen antwoord. Kortom weer geen antwoorden. Om gek van te worden.
Weer wachten dus.
De tickets zullen overigens inderdaad voor eigen kosten komen. De chirurg heeft dit er zeer bewust niet bij aangevraagd, om zo de kans op een operatie in Amerika te vergroten. En daar heb ik begrip voor. Nu eerst maar duimen dat de operatie vergoed gaat worden. Ivo de Blaauw gaat morgen in ieder geval het VGZ bellen.
Overigens werd het vandaag voor Rob toch nog een mooie dag. Eerst nog even naar school geweest (een half uurtje)
Daarna kwam juffrouw Truus weer van Rob een echte student maken. Ook het zonnetje scheen vandaag volop dus dat maakt ook wel weer wat goed. Maar toen Stefan kwam was het meteen feest. We zijn lekker even naar het speeltuintje geweest en daar zo goed en kwaad als het gaat toch een beetje gespeeld. En zo kom je de dag wel door!!
.

2 opmerkingen:

Familie van Drunen zei

Tjonge wat een bureaucratie, daar kun je niets mee zo. Goed dat Ivo gaat bellen, hopelijk is hij doortastend genoeg om ze over de streep te trekken. Het zal wel om een dusdanig groot bedrag gaan dat bij VGZ niet de eerste de beste medewerker goedkeuring mag geven. Het goede nieuws is dat het niet is afgekeurd... maar ja op onzekerheid zit je ook niet te wachten, er is haast bij. Hoop houden dus maar, we duimen mee!!

Anoniem zei

Dat ze eens een beetje doorwerken bij het VGZ!! Soms lijkt het echt alsof zij het belang er niet van inzien, misschien moeten ze eens een dagje bij jullie mee draaien! Zoals je zelf bij ons op de site ook schrijft, het is om gek van te worden. Het houdt je wel bezig.

Maar gelukkig, fijn om te lezen dat je ook nog af en toe de mogelijkheid hebt om er even uit te gaan naar de speeltuin. En knap van Rob met het gips op de wip!

We blijven duimen voor een snel maar vooral POSITIEF bericht!!