zaterdag 6 maart 2010

06-03 Een saaie dag!

Ja dat was het vandaag. Een supersaaie dag! Er zijn geen PM-ers, er gebeurt gewoon de hele dag niets. De verpleegkundige komen even af en toe kijken. Ach eigenlijk ook wel goed voor Rob zo'n rustige dag. Alleen moet ik alles uit de kast halen om een kind wat niet ziek is, maar wel de hele dag op zijn rug ligt, bezig te houden.
In de ochtend was het nog wel de verzorging en bed verschonen, waarbij we Rob weer met zijn 2-en omhoog moesten tillen. Rob zegt dan dat hij zweeft en daar lijkt het wel een beetje op.
De refill van zijn tenen was na het verzorgen 8 seconden ( dit is als je je huid indrukt, dan wordt deze wit, en dan loslaten en tellen hoe lang het duurt tot deze weer rood is.)
De verpleegkundige besloot voor de zekerheid de orthopeed te waarschuwen en die was toevallig in de buurt en kwam meteen. Hij maakte het gips wat losser en vond het een verstandige beslissing dat we nog tot en met maandag hier zijn.
Rob en ik speelde wat, keken tv, speelde spelletjes op computer, soms even skype-en. Kortom een lange dag.
Om 17.30 kwam papa met Myrne, Luuk en Wiese. Ik had ondertussen een friettent gebeld die ook aan bezorgen. En dus zaten we gezellig te eten hier aan tafel. Rob genoot daar helemaal van. Hij knuffelt iedereen en moet iedereen vasthouden.
Nu is het 20 uur, even wat controles en zo slapen. Tot morgen!!!

Geen opmerkingen: