zondag 7 maart 2010

07-03 waarschijnlijk morgen naar huis!

Gisteravond had Rob toch weer veel pijn aan zijn linkerbeen. Zijn paracetamol werd eerder gegeven. Maar Rob bleef pijn houden en om 12 uur werd er een diclofenac bijgegeven.
Rond 1 uur viel hij uiteindelijk in slaap.
Om 6.45 kwamen ze alweer controles doen (grom, we sliepen nog zo lekker!!!)
Rob voelt zich goed. Zijn linkervoetje is eindelijk warm geworden. De refill kan nog beter, maar inmiddels acceptabel. De orthopeed verwacht dat Rob dan morgen naar huis mag, maar eerst moet ook nog de plastische chirurg komen en de wondconsulent.
En als die hun werk snel doen, dan mogen we naar huis, met de ambulance en dat ziet Rob wel zitten!!!
De kamer is inmiddels versierd met vele balonnen en de kleuters uit Nijnsel hebben ook een mooi werkje voor Rob geknutseld. DANK JE WEL KLEUTERS!!
Ook krijgt Rob de komende 6 weken een schriftje waarin de kleuters schrijven wat ze gedaan hebben. En zo hoort Rob er helemaal bij.
In de middag kwamen opa Rien en oma Annie samen met Myrne en Wiese lekker op vistite. Zo is er even wat afleiding, want het valt niet mee om hem bezig te houden. En cadeautjes krijgen vindt Rob altijd leuk!!! Dus visite ook. Even een ander gezicht dan dat gezicht van mama.
En als superverassing stond Lotte ook nog opeens aan zijn bed. Rob zijn dag kon niet meer stuk. Lekker even geknuffeld met zijn grote vriendin.
Rond 19.15 viel hij dan ook lekker in slaap. En nou duimen dat er niks meer tussenkomt en dat we morgen echt mogen gaan. Ik geloof het pas als we in de ambulance zitten.

1 opmerking:

Natasja zei

Jeej.. wat is dat nu.. zomaar al weer naar huis..?? Ik dacht ik heb nog wel een week om even aan te komen.. (Rob kennende..) maar nu lees ik dat morgen het 'alweer' zover is! Fijn hoor! Nou da's simpel dan prikken we een dag en dan kom ik gewoon bij jullie thuis aan!

Liefs en een dikke knuffel voor jullie allebei!