woensdag 24 maart 2010

24-03 Nog 1 dag wachten en een vrouw met een hart van goud

Gisteren besloot ik maar weer naar het VGZ te bellen om te vragen of de brief goed was aangekomen en wat nu de volgende stap was. De brief was er misschien wel, maar hij was nog niet verwerkt. De vrouw van het VGZ was echt aardig en zei dat ik de brief maar snel door moest faxen. Zo gezegd zo gedaan.
Die middag besloot ik maar weer terug te bellen, nu om te vragen of de fax goed was aangekomen (je kunt natuurlijk nooit weten). Ja gelukkig was die aangekomen. De medisch adviseur had hem inmiddels in bezit. Nu werd er naar gekeken, en ik zou er een brief van krijgen. Maar toen ik haar nogmaals zei dat de operatie stond gepland op 19 april en dat we ons al 15 april moesten melden, zei ze dat ik dan het beste donderdag kon bellen, dan weten ze misschien meer. Want ik moet ook nog een vlucht boeken en er moet nog genoeg geregeld worden. We worden netjes behandeld door het VGZ daar mag ik niks van zeggen, alleen we moeten snel zijn.
Verder kregen we die avond nog een grote verassing. Toen we onze bankrekening nakeken bleek er plotseling geld te zijn bijgeschreven. Voor de operatie van Rob in Amerika. Nou de tranen stonden in de ogen. Ik weet niet of ik haar naam mag noemen. Maar ik ben haar zo ontzettend dankbaar. Zo'n mooi gebaar zo spontaan. Ik weet niet hoe ik haar moet bedanken, maar ze is een vrouw met een hart van goud. SUPERBEDANKT. We kunnen het echt heel goed gebruiken. Ik ben er stil van, (en dat gebeurt niet vaak)....

2 opmerkingen:

Natasja zei

Fijn dat er zulke mensen bestaan.. (ik ben wel benieuwd wie uiteraard.. hihi) Het is jullie gegund dat is zeker!

Ik hoop dat jullie hel snel horen dat het allemaal door kan gaan! TOI TOI TOI

Elvira zei

Wauw dat zijn liefdevolle daden!
Wat spannend allemaal zeg... we blijven jullie volgen!
Sterkte met doorzetten en regelen hoor, we denken aan jullie!
Liefs van ons!