donderdag 11 maart 2010

11-03 Vervolg operatie in Cincinnati en terug Radboud

De ene operatie is nog maar net achter de rug of we zijn alweer druk bezig met de volgende operatie. Dat is de operatie in Cincinnati. De verwijsbrief van de huisarts had ik inmiddels en gisteren kwam ook de invoice (estimate of costs) binnen via de mail. Dus snel alles uitgeprint. Het is een heel bedrag en dan zijn de vliegreis en de kosten in een hotel voor de opname er nog niet eens bij inbegrepen.
Ook eten en drinken moet er nog bij.
Een bewijs dat Dr. Marc Levitt in CCHMC (Cincinnati Children's Hospital medical center) werkt, heb ik gewoon van internet gehaald en een link meegestuurd.
Nu wordt het dus echt spannend, want wat wordt het oordeel van het VGZ. Nadat ik de invoice heb bestudeerd is het wel heel duidelijk dat het niet zelf te betalen is.
Verder gaat het prima thuis. Het zijn wel lange dagen zo. Maar af en toe komt er gezellig even iemand boven. De winkeldames, een tante of oom. Opa of oma. Juffrouw Dionne is ook even op de koffie geweest en heeft Rob voorgelezen. En natuurlijk kwam zijn grote vriend Stefan langs.
Vandaag komt Juffrouw Truus om Rob was "les" te geven. Even doen wat de andere kinderen op school ook doen.
Het zijn lange dagen, maar ja...
Nu is het 21.30 en we staan te wachten op ambulance. Rob moet terug. Het ileostoma liep de hele dag heel hard. Nadat hij om 17.30 ook nog begon te spugen besloot ik de huisartsenpost te bellen. Na wat vertraging door over en weer gebel met Radboud, kwam rond 21.15 een huisarts op visite. Rob was nog niet uitgedroogd, maar ook hij wilde geen risico nemen. Even overleg met kinderarts in het Radboud en zij vond het beter om voor de zekerheid te komen. Dus snel spullen gepakt en zometeen in de ambulance. Geen spoed, wel noodzaak.
Jullie horen later vast meer.

Geen opmerkingen: