vrijdag 16 oktober 2009

16-07 Er staat een OK op het programma

Gister kreeg ik eigenlijk een onverwacht telefoontje. Het was het Radboud dat we ons dinsdag om 2 uur moeten melden op de afdeling. Woensdag OK. Ik was even vergeten dat de volgende dilatatie toch gewoon wordt ingeplant. Tja en dan slaat de twijfel toe. Ik bedoel het spoelen is 1 groot drama. Overdag gaat het gelukkig weer wat beter en Rob gaat weer gewoon naar school.
Maar wat gebeurt er nu... De vrees voor de OK is groot. Maar misschien wordt er maandag anders beslist. Zouden ze misschien dan ook het tijdelijk stoma kunnen doen. Tenslotte is de OK toch gereserveerd en de anaestesist ook. Maar de ene operatie duurt 10 minuten en de ander ongeveer 2 uur.... Maar te lang wachten kan nu ook niet meer.
Op school gaat het overigens nu prima. De ambulant begeleidster is vandaag hier geweest en we hebben een goed gesprek gehad. Vorige week heeft ze al met de juffen gepraat. Zij krijgen nu begeleiding. Kijk natuurlijk loop je tegen praktische problemen aan en dat gaan we proberen op te lossen. Bij de gymlessen komt nu af en toe een gymleraar van de mytylschool om zo de lessen in goede banen te leiden. Uit het "rugzakje" kan de school nog wat aangepaste matrialen aanschaffen. En zo loopt er tenminste nog iets op rolletjes.
De foto's zijn van Gijs als Pupil van de wedstrijd bij Nijnsel. Lekker in de dug out bij de reserve spelers, en de aftrap. Past er goed tussen vind je niet?

Geen opmerkingen: