zondag 11 oktober 2009

11-10 Het weekend zijn we doorgekomen


Het weekend verloopt zo toch wel anders dan gepland. Je denkt vanalles in het weekend te kunnen doen, maar dat ging dus niet door. Zaterdag zijn we thuis gebleven. Het spoelen verliep dramatisch en Rob heeft bijna de hele dag op de bankt gelegen. Even zijn we met hem naar beneden gegaan omdat opa en oma hem ook weer wilde zien, en al het winkelpersoneel natuurlijk en zijn grote vriendin Lotte, maar na 5 minuten was het alweer helemaal foute boel en wilde hij gaan liggen. Dat zegt genoeg. Ik was eigenlijk blij dat het voetballen van Luuk was afgelast en dat ik zo bij Rob kon blijven. Opa Pieter kwam ook nog even gezellig langs, maar zelfs dat was voor Rob geen reden om veel te doen. Hij bleef angstig rustig...
Zondag was voor de andere gewoon leuk verlopen. Eerst ging ik samen met Stan weer kijken naar de keeperstraining van Gijs. Altijd een leuk uitje op zondag. Later die dag was Gijs ook nog eens pupil van de wedstrijd bij Nijnsel het 1ste team. Helaas kon John dus niet mee, omdat het met Rob dus niet veel is. Dus gingen Stan, Myrne en Luuk mee. Eerst de bestuurskamer in en later mocht Gijs met de spelers het veld op en mocht hij de aftrap doen en alleen op de goal van de tegenstander af. Gijs scoorde wel. Nijnsel helaas niet. VV Nijnsel bedankt voor alles en voor de hele leuke middag.
Thuis gekomen, zie je dan weer zo'n manneke wit op de bank zitten. Een heel contrast, maar gelukkig gaat het voor de andere kinderen gewoon allemaal door. Zij mogen niet te veel lijden onder dit alles, maar we doen ons best. De foto's zijn overigen afgelopen maandag genomen. Omdat de kinderen vrij waren (behalve Stan dan) zijn we even naar de training van PSV wezen kijken. Niet alle spelers waren er maar wel een paar. Dus op de foto met Fred Rutten, Dirk Marcellis en Ojo. Ik laat later nog wel meer foto's zien en ook de foto van Gijs als Pupil vd Wedstrijd, want ik denk dat er heus nog wel wat te vertellen valt de komende tijd.

Geen opmerkingen: