maandag 31 mei 2010

31-05 Weekend met prijzen

Vrijdag was Rob weer naar school geweest. Gelukkig wilde hij deze keer wel en genoot hij weer volop van het spelen met de klasgenootjes. Om 10.30 ging ik hem halen en ik zag hem heerlijk buiten met zand spelen. Mooi om te zien dat het "normale" leven weer een beetje kan beginnen.
Deze avond was het ook de jaarlijkse penaltybokaal. Stan had het goed gedaan maar 3 penalty's raak waren niet voldoende voor een finale plaats. Gijs en Luuk waren wederom succesvol en beide haalde glansrijk de finale waar voor beide een derde prijs ten deel viel. Weer 2 mooie bekers in de prijzenkast.
Ik moest erna snel naar huis, want de sonde van Rob was uit zijn neus. Maar omdat hij al sliep, besloten we om hem te laten slapen. Weer snel terug, want ook de leiders en trainers moesten penalty's nemen en dus was ik ook de klos. Maar goed dat de keeper galant was anders zat er geen één in. Maar het was een leuke avond
Zaterdag eers maar een nieuwe sonde ingebracht en daar was het alweer tijd voor beachsoccer. Prachtig weer en een mooie ambiance. Gijs en Luuk moesten twee keer tegen elkaar en uiteindelijk werden beide teams nr. 1. Stan kwam later in aktie en werd tweede met zijn team. Ook Rob behoorde weer tot de toeschouwers en moedigde zijn broers aan. (nog niet met volle overtuiging door een beetje pijn maar dat komt nog wel).
Daarna was het weer back to reality. Rob moest nog gespoeld worden maar het was weer niet te doen. Veel pijn. Toch gaat het overdag beter en heeft hij overdag haast geen pijn meer.
Zondag maar weer eerst met Gijs naar de keepersacademie. Altijd weer lekker ontspannend. Gijs moest nog penalty's nemen op Hans Segers, die op het verkeerde been werd gezet. Helaas belande de bal op de paal. Maar de jongens hadden weer veel plezier.
De rest van de dag verliep rustig. Rob dronk af en toe en het eten wordt langzaamaan beter. Vandaag (maandag dus) is Rob weer naar school. Het spoelen was vanmorgen echt zielig, maar ik hoop daar later vandaag antwoord op te krijgen.

Geen opmerkingen: