vrijdag 14 mei 2010

14-05 Hotel, voetbaltoernooien,en terug in Radboud

We hadden maandag maar besloten om dinsdag te vertrekken naar een hotel. Gewoon even met je gezin zijn. Zo'n last minute aanbieding altijd aantrekkelijk. Wel wilde Rob niet veel eten en zijn temperatuur was weer een punt van zorg. Het spoelen op maandag was werkelijk weer een ramp. En Rob had heel de avond pijn. Toch Ivo maar even gemaild. Hij wilde Rob de woensdag toch even zien, want dat eten en drinken baarde hem zorgen.
Dinsdag toch maar de spullen gepakt en op naar Mierlo naar Hotel Carlton de Brug. Een zeer kindvriendelijk hotel met verschillende faciliteiten voor de kinderen.
Het blijft altijd een organisatie om met 6 kinderen op pad te gaan, maar het is ook wel een leuke uitdaging. De kamers verdeeld en we gingen eerst even squashen. Dat was iets nieuws en de kinderen vonden het dan ook erg moeilijk. Daarna eten en toen was het voor de kleinste tijd om te slapen. Papa ging nog even met de grootste 4 biljarten.
De volgende ochtend moest ik dus met Rob naar het Radboud. Wel balen als je net even weg bent. De andere vermaakte zich uitstekend met voetbal en badminton. Ivo ontving ons en we hadden even alles doorgesproken. Ook hij vond dat als Rob niet meer ging eten en drinken dat we hem dan maar moesten opnemen om zo Rob wat sterker te laten worden. Bij het voelen in zijn darmen kwam hij toch nog een vernauwing tegen, waarschijnlijk oedeem. Dit door de operatie. Verklaart wel de pijn bij het spoelen die Rob nog steeds heeft.
Snel terug naar Mierlo waar ik lekker met de kinderen ging zwemmen en John met Rob en Gijs gewoon lekker op de kamer bleef. Het was daar echt fijn, maar door ons uitstapje naar Nijmegen gewoon te kort.
Donderdag eerst lekker relaxed ontbijten, want dat is altijd fijn als je zelf een keer niks hoeft te doen en de kinderen vinden zo'n ontbijtbuffet helemaal geweldig.
Daarna op naar Wintelre waar Gijs en Luuk een voetbaltoernooi hadden. En aangezien ik leider ben van de F2, moest ik er ook heel de dag zijn. Gelukkig bleef het droog en was het toernooi best succesvol. Onze Luuk werd dus met de F2 tweede en Gijs behaalde met de F1 een keurige derde plek.
Vrijdag moest ik Ivo toch mailen dat Rob niks at, maar wel iets meer dronk. Ivo de Blaauw mailde als snel terug, dat het dan beter was om Rob op te nemen. En zo gingen we die middag maar weer gepakt en gezakt en balend naar het ziekenhuis.
Rob ligt nu aan het infuus (en niet te geloven maar in 1 keer raak!) En omdat Rob in Amerika in het ziekenhuis heeft gelegen, moet hij in isolatie en wordt hij getest op MRSA. Deze test was voor Rob best stressvol. Drie keer met een staafje in zijn beide neusgaten en drie keer in zijn keel, gevolg spugen.
Er is bloed afgenomen en urine. Aan de ene kant baal je verschrikkelijk, maar je weet ook dat Rob nu echt moet opknappen, want elk klein griepje kan in deze toestand grote gevolgen hebben. Dus nu aansterken. Oh ja er is ook een buikoverzichtsfoto gemaakt. We horen morgen alles van Ivo de Blaauw hoe we het allemaal aan gaan pakken.

Geen opmerkingen: