zondag 16 mei 2010

16-05 Alweer de derde dag in het Radboud

Vanacht leek heel rustig te verlopen, totdat rond 5 uur Rob heel onverwacht begon te spugen. Zijn voedingsdrank kwam er helemaal uit. Dus 3 pakjes is gewoon veel te veel en op één of andere manier is het nog niet allemaal verteerd.
Gelukkig viel hij na het verschonen van 2 bedden (jawel zelf mijn bed was ondergespuugd) toch weer vrij snel in slaap.
Het viel niet mee om wakker te worden vandaag, maar toch maar opgestaan rond 7.45. Even een ontbijtje gezocht en rustig genoten van een bakje koffie. Tja het is uiteindelijk toch zondag. In overleg met de verpleegkundige besloten we om vandaag maar naar 2 pakjes ensure te gaan, omdat het anders gewoon te veel wordt.
Marco, Patricia, Sam en Jip kwamen gezellig even langs. Sam had een mooie tekening gemaakt en zo wordt de kamer weer opgevrolijkt. En gezellig wat gekletst en de kinderen vermaakte zich met een DVD.
Rob viel erna als een blok in slaap. Zoveel energie heeft hij dus niet meer, want hij heeft daarna ruim 2 uur geslapen.
Daarna kwamen papa, Myrne, Gijs, Luuk en Wiese even op visite. Doordat er nog steeds geen uitsluitsel is over dat MRSA gebeuren, moeten de kinderen op de kamer blijven en dus een uitstapje naar de speelkamer is er niet bij helaas. Ivo de Blaauw kwam langs en dat bracht ook wat afleiding. De kinderen waren wat foto's aan het kijken op de laptop en al snel keek Ivo ook even mee naar de foto's van Cincinnati.
Ivo de Blaauw wil morgen inderdaad een coloninloopfoto. Hij zegt dat Rob niet kan eten omdat gewoon alles nog niet zo werkt zoals het moet. De foto moet vooral uitwijzen dat er nergens een grote obstructie zit, die eigenlijk al wel gevoeld is.
Nog even met de kinderen wat gekletst maar al snel moesten ze alweer naar huis.
Rob wilde eten, maar weer naar 1 stukje aardappel en 1 stukje vlees was het genoeg.
Dan maar een pakje ensure. Ook die ging met heel veel moeite op. Daarna had Rob weer pijn en ben ik hem maar gaan spoelen. Omdat het water er eigenlijk heel moeizaam uit kwam, besloot ik om zelf te voelen hoe dat nu kwam en al heel snel kwam ik een vernauwing tegen. Afwachten dus wat er morgen uit die foto komt. Maar deze keer let ik nog beter op want de keer daarvoor had ik de vernauwing gezien en de röntgenspecialist niet.
Ook morgen een foto van de benen en een afspraak met de orthopeed. Maar wel hopen dat Rob dus geen MRSA heeft anders wordt dit alles nog een heel lastige procedure.

2 opmerkingen:

Sandra zei

Het zit jullie ook niet mee. Arme Rob alweer een paar dagen in het ziekenhuis. Maar je kunt de controle nu uit handen geven en hij kan even goed aansterken. Sterkte en een knuffel voor jullie allemaal!
Liefs, Sandra (mamma van Yara)

Anoniem zei

Sjonge jonge, het houdt ook niet op bij jullie he.. Gelukkig nu niet zo ver weg, maar helaas ook niet thuis. Rob, we hopen dat je nu echt gaat opknappen. Ben benieuwd wat er uit de foto is gekomen.
Sterkte allemaal!

Liefs, Chris, Peggie & Faya