zaterdag 1 mei 2010

01-05 Today back to Ronald Mc Donald House

Gisteravond knapte Rob weer redelijk op. Hij sliep dan ook pas om 21.30. Deze nacht werden we dan ook minder wakker gemaakt, omdat ik had gevraagd om hem te laten slapen. Toen ze om 6 uur zijn luier wilde verwisselen (standaard procedure) vroeg ik ze om hem te laten slapen, want ik moest Rob toch nog katheteriseren, en daar had ik nog niet zoveel zin in, omdat dat vrij lastig gaat.
Deze morgen wilde Rob weer niet eten, maar gelukkig heeft hij zijn voedingsdrank in 2 etappes opgedronken. Er werd vanalles geregeld voor de terugreis. Ik kreeg nog een brief voor de tramadol en nu nog een full discharge summary.
Ondertussen belde de verzekering, dat ze uit "coulance" het ticket businessclass zouden vergoeden,namelijk het duurste ticket, in dit geval wordt dat dus mijn ticket, maar het andere ticket niet. Toen ik vroeg om wat voor bedrag het ging kreeg ik als antwoord 1600 euro. Tja en dat is wel erg veel. Maar we hebben niet veel keus, want Rob kan echt niet naar huis. Natuurlijk ben ik blij dat er inmiddels 1 ticket vergoed krijgen, maar ik blijf het ontzettend krom vinden dat als je op vakantie bent en er gebeurd iets dan vergoeden ze alles, maar dit valt niet onder vakantie. Nee haha dat weet ik ook wel. Het blijft ontzettend krom allemaal.
Verdorie het gaat hier om een kind dat vanalles heeft meegemaakt. Kortom ik had gewoon moeten zeggen dat Rob en ik op vakantie waren en dat hij daar buikpijn kreeg en zo opgenomen werd en dan was het wel goed... BUREAUCRATIE!!! En dan durven ze het nog coulance te noemen. Interpolis glashelder maar voor mij gebroken glas..
Ik hoop dat ik nog in RMDH verder kan verslag doen, maar dat is niet altijd zeker.
Anders horen jullie het allemaal maandag wel.
Iedereen superbedankt voor de belangstelling de afgelopen weken, en bedankt iedereen voor wat jullie hebben gedaan, kleine en grote dingen, allemaal even fijn.
Na we nog even de laatste handelingen hadden afgewerkt, gingen we nog even langs de giftshop voor een t-shirt van het Hospital, want natuurlijk mag dat niet ontbreken. Ook een doktersjas hoort daarbij, want bij een stetoscoop hoort een doktersjas. Rob zag er meteen uit als een dokter.
Daarna op naar het RMDH. Het is heerlijk om weer uit het ziekenhuis te zijn. We konden gelukkig meteen wat eten, want ondertussen hadden we goed honger. Helaas at Rob weer niet veel, maar een klein beetje rijst met gehakt.
Er waren ook 2 clowns waar we Rob lekker even helemaal van genoot. Rob kreeg ook een ballon in de vorm van een hartje. Die was voor Lotte zei hij meteen, maar helaas Lotte, we kunnen de ballon niet meenemen. Rob was daarna helemaal op en ging op bed liggen, en ik ging ondertussen inpakken. Al is het wel passen en meten want het gaat eigenlijk maar allemaal net. Natuurlijk kan ik nog een tas extra inchecken, maar aan de andere kant moet ik dan ook meer sjouwen en ik heb nu mijn handen al vol.
Heel gelukkig heeft (tante) Annet het ticket voor ons kunnen omboeken naar businessclass en kunnen we morgen comfortabel naar huis. Zij kon het gelukkig ook nog goedkoper, dus nu ben ik nog "maar" 1100 euro kwijt. Maar het is allemaal voor een goed doel, namelijk naar huis. Annet echt superbedankt. Je hebt ons super geholpen.
Nu op naar morgen. Ik ga de rest thuis wel weer opschrijven, want ik ga zometeen verder met pakken, dus ook de computer gaat in de tas. Ik en Rob leven helemaal naar morgen toe, maar eigenlijk nog meer naar maandag!!! Kunnen we papa persoonlijk feliciteren met zijn verjaardag en eindelijk de kinderen weer in onze armen nemen.
EINDELIJK!!!!

1 opmerking:

Elvira zei

Lieverds, we zijn opgelucht met jullie dat de terugreis eraan komt... het zal wel spannend zijn om weer op 'reis' te gaan... we bidden om bescherming en een voorspoedige reis, en heeeeeeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeeeeel gezondheid en kracht voor de komende tijd. Nog heel even volhouden en dan een heerlijke ontmoeting...Een hele dikke knuffel van ons 4en, Jense, Joas, Naomi en Elvira
(ps, Naomi gaat a.s. do. weer naar het UMC (WKZ) Utrecht voor een hartcatheterisatie.)