zondag 9 mei 2010

09-05 Step by step... little by little

Nee het houdt allemaal nog niet over met Rob. Jawel hij gaat wel vooruit, maar het zijn kleine stapjes. Dr. Marc Levitt gaf ook aan in een mail, dat het echt nog wel tijd nodig heeft. Maar hij had ook echt het gevoel dat Rob naar Cincinnati moest en dat was het enige juiste.
Om alles weer normaal op te pakken is nog iets te veel gevraagd, maar het gaat gewoon allemaal door. Gewoon weer wassen, poetsen en de alles weer regelen, maar dat is ook weer fijn om allemaal te doen. Toch heersen de zorgen nog steeds.
Rob heeft nog heel veel pijn bij spoelen en vandaag was het extreem. Toch maar even een mail naar René Wijnen gestuurd, want om dit zo verder te doen is een beetje onmenselijk. Het eten en drinken gaat wel iets beter, al is het mondjes maat, maar iedere dag iets meer.
Vandaag ook weer naar de keepersacademie geweest met Gijs. Wat een plezier hebben die jongens daar toch. En ze leren daar echt keepen. Van de week was er een reportage bij Omroep Brabant bij Forza PSV en onze Gijs was heel goed in beeld.
Ja het was vandaag ook moederdag. De werkjes van de kinderen blijven het leukst. Zo trots zijn ze als je het uitpakt. En ik ben trots op de kinderen, want wat een tijd hebben zij achter de rug. Maar ze doen het gewoon goed.
Nu hopen dat René morgen even contact met me opneemt, want dat spoelen....

2 opmerkingen:

Natasja zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Natasja zei

Was het daar niet allemaal om begonnen.. het spoelen... mmm maar hopen dat het inderdaad nog van de operatie afkomt.

Slikt Rob nog de tramadol? Want die heb ik de afgelopen dagen gehad.. nou daar worden mijn darmen ook niet vrolijk van hoor.. mens se kinder dat kan goed zeer doen..

Ik hoop dat hij straks als hij overal vanaf is dat je dan kan zeggen, ja hij gaat vooruit en we hebben het goed gedaan, want zolang hij nog iets slikt, weet je nooit, voelt hij zich goed daar door, of heeft hij last daarvan.. dus als alles eraf is en het gaat dan goed of juist minder goed.. dan weet je ook dat het echt aan iets anders ligt... Maar hopelijk... gaat het dan heel erg goed!

Liefs Natasja