zaterdag 22 mei 2010

22-05 Prachtig weer, maar ook koorts


De echte sondevoeding zoals we die straks thuis gaan geven is afgelopen nacht gestart. De vorig nacht was het nog gewoon ensure en veel vocht, nu was het dus de sondevoeding en omdat Rob nog niet genoeg had gedronken gaven we hem daarna nog 100 ml water extra erbij.
Rob had een goede dag. Dr. René Wijnen kwam al om 10 uur binnen. We bespraken het één en ander, maar helaas kon hij nog niks zeggen over een evt. oprekken op ok. Dit zou via Dr. Ivo de Blaauw gaan. Ook het dilateren en zijn verhogingen werden besproken, maar helaas kon René Wijnen op het laatste niet echt een goed antwoord geven waar dat vandaan komt.
De rest van de ochtend verliep rustig. We gingen even lekker buiten in de zon zitten. Althans ik ging in de zon zitten en Rob ging liever binnen spelen en al snel had hij een kameraadje gevonden en samen speelde ze een hele poos.
Rob at daarna maar liefst een hele tosti en ook een vol glas ijsthee ging erin. Even rusten en daarna was het spoeltijd. Het liep uit op een drama, want er wilde helemaal niks uitkomen en met kunst en vliegwerk heb ik er nog iets uitgekregen, maar niet alles. Tja morgen toch maar weer overleggen, want dit isn niet hoe het moet.
Rob had wel volop praatjes vandaag en racete regelmatig door de gangen om ook bij verschillende kamers even te kletsen.
Zijn temperatuur steeg gedurende de dag. Toen ik voor het eerst om 19 uur zelf de sonde aan het aansluiten was onder toezicht van Opa Rien, tante Annet, Ome Jeroen en Stan, gaf de thermometer 39 aan. Dus de kinderarts werd gebeld. Rob speelde lekker met zijn nieuwe auto en had nog volop praatjes tegen zijn visite. Maar het bezoek was nog maar koud weg op de pijp was leeg. Nu maar afwachten wat er gaat gebeuren. Maar wel weer balen.

Geen opmerkingen: