zaterdag 15 mei 2010

15-05 It's just another day in hospital

Op zich was het een redelijke nacht. Rob ligt dan ook niet aan een monitor en de verpleegkundige komen nu niet steeds binnen, omdat het niet fijn is om je de hele tijd in die beschermkleding te moeten heisen. Blauwe jas aan, mondkapje, handschoenen en een muts op. En dat allemaal omdat je in een buitenlands ziekenhuis bent geweest. In een kinderziekenhuis nog wel waar de hygienecode stukke strenger waren dan hier. Maar goed regels zijn regels.
Het was eigenlijk mede daarom een rustige dag. Gewoon liggen en aan het infuus en drie maal daags ensure (voedingsdrank).
Voor de middag had Rob nog praatjes, maar na de middag overheerste de pijn en was het helemaal gedaan. Ivo de Blaauw had het heel druk en daarom stuurde hij me een mail dat de foto goed was en gewoon even zo door gaan. We moesten er wel een paar dagen voor uittrekken. Als het spoelen zo pijnlijk bleef, wil hij nog wel een coloninloop foto en daar ben ik eerlijk gezegd een groot voorstander van. Want die vernauwing zit op dezelfde plek als altijd.
Opa Pieter kwam gezellig even op visite. Gewoon gezellig even koffie en wat kletsen over van alles en nog wat.
Om 18 uur ging ik weer spoelen, met weer een huilend kind. In de avond kwam papa nog heel even. Het is nu geen doen om de kinderen mee te nemen, want door dat MRSA beleid, mogen de kinderen niet meer van de kamer af tot ze naar huis gaan. Misschien morgen dan weer, als de uitslag bekend is. En kijken hoe we verder gaan.

1 opmerking:

Natasja zei

Hé, jullie zijn een paar dagen te vroeg..:) Jullie zouden maandag toch pas weer komen? Laten we er maar een grapje van maken hé... wat moet je dan..

Er schoot me iets te binnen, zou het niet zo kunnen zijn dat op die plek waar de vernauwing begint, dat daar zijn gevoel begint en dat daar de spieren gaan samen trekken? Dat je daar dus die vernauwing van krijgt? Da de darm goed was eerst maar nu hij naar onderen is op die plek dat de spieren hem dus vernauwen? Ik zeg maar iets geks hoor.. probeer maar mee te denken.. want.. jah opereren om die vernauwing er weer uit te halen.. dat zullen ze echt wel niet meer doen...

Ik hoop dat Rob snel wat aansterkt... en gelukkig lijkt het goede weer er aan te komen.. dan is het gevaar op een griepje of virus gelukkig al een stukje kleiner..

Liefs Natasja