zondag 6 juni 2010

06-06 Schommel, dierentuin en Myrne nr. 1

Rob is deze hele week in de ochtend naar school geweest. Gewoon om weer in het ritme te komen. Langer lukt nog niet, maar het begin is gemaakt. Donderdag waren zijn beide juffen 25 jaar op school en was het dus feest. Er was vanalles georganiseerd en Rob hield het tot 14 uur vol, maar daarna was het ook echt gedaan. Vrijdag morgen moest hij dan ook zijn tol betalen. Op school kreeg hij een woede aanval en dat uitte in schreeuwen dat hij stomme benen had en dat hij niet kon voetballen. Dat was even slikken voor de juffen. De rest van de vrijdag was Rob dan ook erg rustig. Helemaal uitgeteld. Woensdagmiddag was zijn grote vriend nog op visite. Ook hebben we deze week een cadeautje van de buren gekregen. De twee buurmeisjes zijn inmiddels te groot voor deze mooie schommel en ze besloten om de schommel aan ons te geven, zodat Rob ook kon schommelen. Familie Voss SUPERBEDANKT!! Een fantastisch gebaar. Afgelopen vrijdagavond stelde de Burgers Zoo in Arnhem hun poorten open voor kinderen die veel in het ziekenhuis zijn. En daar hoorde wij dus ook bij. Dus met Gijs, Luuk, Rob, Wiese en Lotte gingen we om 16.30 opwegHet weer kon niet beter en dus hadden we er superveel zin in. Het werd dan ook een zeer relaxte avond!! Alleen Wiese had die middag en de heenweg heel veel geslapen en was dan ook heel wakker. Ze heeft de hele tijd gerend in de dierentuin en Lotte er maar achteraan. Zo Lotte had haar training weer gehad.
Het was echt super allemaal. We kregen zelfs nog een gratis frietje en de kinderen mochten ook dicht bij de dieren komen. De giraffen en de zeekoeien mochten zelfs gevoerd worden. En dat was super voor de kinderenVooral de giraffen maakte natuurlijk een enorme indruk! We kwamen ook bekende patienten van het Radboud tegen en tot blijdschap van Rob kwam hij ook Masja en Liesbeth tegen en nog andere medewerkers van de afdeling. Om 21 uur ging het park weer sluiten, maar het was een geweldige avond! En Wiese die was nog niet moe en viel uiteindelijk thuis pas om 23 uur in slaap.
Zaterdag was het alweer vroeg op want Luuk moest met een klein team meedoen met de PSV mini mastertoernooi in Boxtel. Dit toernooi is 4 tegen 4 georganiseerd door ODC en PSV. Met 28 graden kon het niet meer stuk. Ook phoxy kwam en de mascotte van ODC Ducky. De kinderen genoten volop. Nijnsel won 3 wedstrijden, 1 gelijk en 1 verloren. En Luuk scoorde ook nog. Een prachtig resultaat dus, maar het was vooral plezier hebben en dat is belangrijk.
Myrne kon na 2 jaar blessure leed eindelijk weer haar haar eerste wedstrijd turnen. De Clubkampioenschappen werden een groot succes voor haar. Myrne liet gewoon vier mooie oefeningen zien, met heel stabiel turnen. Natuurlijk valt er qua acrobatiek nog veel te leren nu, maar met super nette oefening zonder fouten wordt je gewoon nr 1 en dat was voor Myrne een grote verrassing. Vol trots stond ze dan ook op het podium. En mama... Die was heel trots.
Morgen is het weer een spannende dag. Maar hopen dat eindelijk de gips van Rob eraf mag. Ook hebben we een gesprek met de chirurgen. Back to reality.

1 opmerking:

Lieneke zei

Hoi Gitte, John en de rest,

Ik zal me eens voorstellen,
Ik ben Lieneke en ik kom veel op babysites. Zo ook op de site van Yara en via haar ben ik hier gekomen! Vol bewondering lees ik jullie verhaal en volg het nu al een paar weken.

Ik wilde jullie laten weten dat ik bijzonder veel respect voor jullie heb en de manier waarop jullie met de situatie omgaan!

Groetjes Lieneke
ps. Is Rob z'n gips eraf gegaan vandaag??