maandag 14 juni 2010

13-06 Groots met een zachte G.

Het blijft een beetje tobben met Rob. Koortsig op en af. Zijn wondje op zijn linkervoetje ziet rood. Elke dag verbind ik keurig zijn voetjes om zo te voorkomen dat er een ontsteking in komt. Helaas lukt het Rob nog niet om te kruipen vanwege pijn. Maar hij blijft het proberen. Ik heb Ivo de Blaauw gemaild over de koorts en morgen gaat hij het één en ander voor met uitzoeken.Het weekend verder is leuk geweest. Het is kermis in Nijnsel en die staat dus weer naast ons huis en tja dat wordt dus weer 4 dagen op de kermis hangen. Maar zondag zagen mama en Myrne daar niet veel van. Eerst had Myrne al om 9 uur een wedstrijd in Tilburg. Daarna gingen we naar een concert van Guus Meeuwis!!! De kaartjes hadden we met Sinterklaas gekregen. En het was in één woord FANTASTISCH!!!Wat een sfeer in het Philipsstadion, en wat kan Guus live goed zingen. Het was niet onze eerste keer, maar dit concert was nog beter dan andere jaren. Ook Marco Borsato trad nog op. We waren wel nat van het bier dat regelmatig door de lucht ging. Het was zo mooi, dat kun je gewoon niet omschrijven. We hebben genoten met zijn tweeën. Echt een uitje waardoor je even echt de zorgen vergat voor twee uur lang. En dat was lang geleden.
De andere hebben genoten van de kermis net als de maandag. Maar toen moesten ze 's middags ook nog in het oranje naar school. Ook daar werd TV gekeken. Rob gaat 's middags nog niet naar school en vandaag zeker niet omdat hij dus toch weer koortsig was (38,5) We zijn nog wel even naar de kermis geweest. Lekker even in de draaimolen. Rob moest elke auto uitproberen en Wiese vond de bus fantastisch! Gijs pakte de flos in de rups en zo moesten ze allemaal nog een keer. Stan vond de rups niet meer interessant en won wat knuffelbeesten bij de grijpkraan. Het was een geslaagd weekend en een leuke maandag. Maar hopen dat de koorts nu echt over gaat, anders wordt het denk ik weer snel een dagje Radboud. Nu nog even nagenieten van het concert, want dan denk ik aan Brabant en even niet aan zorgen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Heej allemaal!

Ik las je berichtje op onze site. Tja, ik weet uit ervaring hoe fijn het is om het leventje van een ander te kunnen volgen! Maar voor mij is het mooi geweest zo. Je herkent er vast wel iets van. Mensen weten je allemaal te vertellen wat je wel of niet moet doen, zo vervelend! Ook al zijn het maar een paar mensen die die reactie geven.

Maar wat een geweldig weekend hebben jullie gehad. Heerlijk naar Guus Meeuwis, super! Nu moet Rob nog van de koorts afkomen! Het wordt wel hoog tijd om een beetje rust in huis te krijgen. Niet dan?

We houden elkaar toch wel op de hoogte hoor enne ik blijf jullie wel gewoon volgen hoor..

Knuffel van Peggie