vrijdag 11 juni 2010

11-06 Nog wel opgezette benen

Rob geniet er momenteel heel erg van dat zijn benen weer uit de gips zijn. Hij zegt het dan ook tegen iedereen. Rob gaat ook weer elke morgen naar school en dat vindt hij genieten.Wel zitten er grote wonden op zijn voeten en ook zijn teennagel is eraf. Helaas is het heel moeilijk bij Rob om de wonden dicht te krijgen. Het liefst zou je ze in de open lucht laten drogen, maar dat gaat niet, omdat Rob er steeds aanzit. Hij heeft er namelijk geen gevoel dus pulkt hij er maar wat op los. Ook zijn zijn benen steeds gezwollen. Ik heb de dinsdag maar telefonisch overlegt met de orthopeed, maar hij wilde even afwachten. Woensdag ben ik toch maar naar de huisarts geweest om alles te laten beoordelen, de wondjes en het vocht. Ook belde op het moment dat we binnen bij de huisarts zaten net de othopeed nog op en zo konden ze mooi samen overleggen.Tja het wordt toch afwachten en zorgen dat er geen ontsteking bij de wondjes komt. En Rob moet met zijn benen omhoog gaan zitten. Tja dat laatste lukt dus echt niet.
Rob wil ook dolgraag weer kruipen, maar helaas geeft dit enorm veel pijnklachten. Maar het is wel een bijtertje, want hij blijft het proberen. Maar dat het een doorzetter is dat wisten we allemaal allang.
Myrne is gisteren weer teruggekomen van schoolkamp. Helemaal totall loss... Maar genoten heeft ze zeker. Ook is ze nog naar haar nieuwe school geweest.Het Stedelijk College in Eindhoven waar ze tweetalig Gymnasium gaat doen. Ze heeft haar klasgenoten ontmoet en ze was heel enthousiast.
Stan heeft zijn schoolkeuze gekregen en gaat nu definitief naar HAVO. Petje af voor hem, want het is een zeer moeilijk jaar voor hem geweest. Rob en mama waren vaak in ziekenhuis en zelfs naar Amerika. Tja en dat is niet goed als je net in de brugklas zit, maar hij heeft het verdorie maar mooi gefixed!

1 opmerking:

Elvira zei

Een opluchting!
Sterkte met het in 'toom' houden van jullie gewillige man!!!
Liefs uit Dieren van ons 4tjes