dinsdag 22 juni 2010

22-06 toch opname

Zondagavond was de koorts gelukkig verdwenen en ik ging met goede moed naar het Radboud. Daar werd eerst een foto van zijn benen gemaakt en al vrij snel konden we bij de orhtopeed terecht. Zijn benen waren helemaal genezen en dus mocht Rob ook weer proberen te gaan staan.
Daarna konden we bij de kinderarts terecht. Ondanks dat Rob nu geen koorts meer had, leek het hem zeer verstandig om Rob toch op te nemen. Oeps dat was schrikken. Ook de inmiddels aangeschoven Ivo de Blaauw leek het verstandig om hem even een paar dagen te observeren om ook zo een draindisfunctie uit te sluiten. Ivo ging nog even oprekken tot zeer veel verdriet van Rob, maar dat moet nu eenmaal.
Helaas kon Rob niet op afdeling de vuurtoren terecht, omdat die tijdelijk gaat sluiten ivm vakantieperiode en het vertrek van René Wijnen en Ivo de Blaauw. Maar op afdeling het Strand werden we zeer vriendelijk onthaald.
Veel gebeurde er niet, want de neurochirurg wilde niks doen, voordat het echt zeer noodzakelijk is om via de drain wat hersenvocht af te nemen.
Rob was wel helemaal uitgeput en viel al snel in slaap.
Vandaag dinsdag dus, gingen toch nog even langs bij de vuurtoren, want Rob was helemaal niet meer ziek gelukkig. Daar kregen veel verpleegkundige en knuffel en ook Ivo de Blaauw sprak ik nog. Hij ging nu een afspraak regelen voor Rotterdam.
's Middags kwam ook Masja over en zij zorgde ervoor dat het bloedprikken geen drama werd. Daarna nam ze Rob ook even mee om te spelen, zodat mama nog lekker even op het dakterras van de zon kon genieten.
De decubitusverpleegkundige kwam ook nog langs voor zijn wond op de stuit. Er word toch een plastische chirurg nu bij gehaald, maar die heeft pas morgen tijd.
Ook kwam de infectioloog nog de hoek om kijken. Het blijft namelijk een vreemd verhaal dat Rob vaak verhoging heeft met koortspieken. Maa nu is hij koorstvrij. Morgen mogen we dan ook waarschijnlijk naar huis.
Dan zijn we ook weer precies op tijd thuis voor de verjaardag van Myrne die donderdag 12 wordt!

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat balen! Weer een opname. Maar inderdaad het moet nu wel goed uitgezocht worden. Helaas wist ik vanmiddag niet dat jullie opgenomen waren, anders was ik ff langsgekomen (had een afspraak voor mijn werk met Mariette en Ivo).
Het is steeds moeilijk wat te doen en welke keuzes te maken en inderdaad, de beslissingen worden steeds bij jou gelegd. Vertrouwen op je moedergevoel is het enige dat je kunt doen en dat doe je goed! Hopelijk morgen jullie morgen weer naar huis!

Wij duimen in ieder geval!

Liefs Peggie