woensdag 23 juni 2010

23-06 Weer thuis

Omdat de temperatuur van Rob lager was mocht hij vandaag naar huis, maar eerst kwam de plastisch chirurg nog langs met minder nieuws. Ze stelde voor om Rob te opereren. Ze willen een huidtransplantaat op de decubituswond doen. Eigen huid wel te verstaan. Het houdt dan wel in dat Rob 6 weken op een speciaal bed moet liggen en op een speciaal kussen moet zitten omdat er totaal geen druk om mag komen. Maar eerst nog op de poli komen om het nog met degene te bespreken die uiteindelijk gaat opereren.
Rob was wel niet helemaal lekker vandaag en de thermometer gaf toch weer 38 aan. Gelukkig gaf zijn grote vriend veel afleiding deze morgen en we gingen lekker naar buiten, want het weer was super.
De kinderarts kwam om 12 uur en zij vertelde dat er niks uit de eerste bloeduitslagen was gekomen. De bloedplaatjes waren wat verhoogt, wat kan duiden op een infectie, maar omdat Rob nu geen koorts meer heeft mochten we gaan. Toch moest ik beloven dat ik bel als hij weer koorts heeft en als de temp tussen de 38.0 en 38.5 blijft schommelen. Tja en dat zullen nog wel eens zien, want veel zin heb ik er niet meer in.
Snel ingepakt en naar huis, waar we lekker buiten konden zijn. Helaas ligt er weer een hoop werk te wachten en zelf in de bakkerij moest ik alweer aan de gang. Soms verlang je even naar niks en wil je genieten als je thuis komt. Maar nu eerste hopen dat de koortst wegblijft.

Geen opmerkingen: