donderdag 6 mei 2010

06-05 Herstellen. Jong PSV kampioen. Controle Radboud

Het is weer heerlijk om thuis te zijn. Weer lekker bij je kinderen. Ook alweer genoten langs het voetbalveld. Dinsdag kregen we een echte kampioen op visite. Stefan Toonen was maandagavond met Jong PSV kampioen geworden en kwam toch dinsdag onze Rob opzoeken. Stefan proficiat!! En Rob (en wij allemaal) vonden het geweldig dat je er weer was.
Het is wel nog heel kalmpjes aan want veel kan Rob nog niet hebben. Omdat we gisteren een vrije dag hadden, zijn we maar een eindje gaan rijden en even langs de Waal aan het wandelen geweest. Gewoon lekker even uitwaaien met zijn allen. Even genieten van rust. Want dat is wat je nodig hebt. Eigenlijk zouden we wel wegwillen, maar dat is momenteel met Rob nog niet te doen. Rust is wat we zoeken, maar nog niet kunnen vinden, maar dat komt allemaal nog wel.
Vandaag moesten we ook weer naar het Radboud. Ze waren daar zo vriendelijk om ons overal tussendoor te pakken, want officieel hadden we geen afspraak. René Wijnen kwam er al meteen aan en we hebben het natuurlijk over het America avontuur gehad. Wat er nu allemaal gebeurt is tijdens de operatie. Zijn "slangetje" in zijn buik voor zijn malone stoma is er uitgehaald en hij natuurlijk ook naar de boodschap van Dr. Levitt op de gips van Rob gekeken. Ook gaf Rob hem nog een dikke knuffel, zo blij was hij dat het slangetje er weer uit was. Ik gaf ook aan dat het spoelen zeer pijnlijk is en dat Rob erg slecht eet en drinkt. Dat moet natuurlijk wel snel anders worden. Die pijn zal waarschijnlijk nog van de operatie komen. Daar gaan we in ieder geval wel van uit.
Vervolgens gingen we naar de Röntgen voor foto's van zijn benen en daarna konden we meteen bij de orthopeed terecht. En hij was heel tevreden over de foto's. Hij zag al meer botvorming, maar de gips moet nog wel blijven zitten. Omdat we 17 mei toch naar René moeten, besloot hij om dan ook weer opnieuw foto's te laten maken, dan kan dat mooi allemaal op 1 dag.
Snel weer naar huis. Waarna Rob weer helemaal op was. Toch moest ik nog spoelen en dat was wederom heel pijnlijk. Ook zijn temperatuur is op het randje 38.3. Niet weer hè.
Maar thuis is het belangrijkste nu. Genieten...

1 opmerking:

Elvira zei

HEEERLIJK om te horen!!!
knuffel Elvira