maandag 30 november 2009

30-11 Hier weer een berichtje van Rob

Hallo alle kleuters uit Nijnsel!!!
Hier een berichtje van Rob uit Nijmegen.
Ik wil jullie allemaal bedanken voor de hele mooie tekening en prachtige slinger. Zo is mijn kamertje een stuk gezelliger.
Helaas kan ik nog niet naar school en ben ik nog wel even in het ziekenhuis.
Dit shirt heb ik van een keeper van PSV gekregen. VET COOL!!
Ik hoop snel weer naar huis te mogen, maar deze week mag nog niet. Allemaal heel veel groetjes van ROB
ps Ik mis jullie allemaal
De nacht verliep zoals de vorige nacht. Veel wakker worden met pijn helaas. Rob heeft wel geslapen tot 8.45. Het lijkt nu iets beter dan gisteren. De verzorging van zijn buik is anders heel pijnlijk. Nu is het wachten op de artsen en dan hoop ik dat Rob een echo krijgt van zijn buik. Dan weten we in ieder geval zeker dat daar niks aparts gebeurt.
De kinderarts kwam langs en vertelde me dat de echo pas morgen zou zijn. Nou zei ik, dat dacht ik niet. Dit kind heeft pijn en nog zo'n nacht en ik denk dat ik dan helemaal ga flippen. En kijk of ze daar nou bang voor waren, de kinderarts ging kijken of ze iets kon doen. (Nou ik bracht het best aardig hoor, valt best mee).
Peggy kwam ook nog even op de koffie. Lekker samen weer even geklaagd over de lange wachttijden en over het feit dat mensen zich druk maken over een griepprik, terwijl die echt helpt en zo de wachtlijsten niet onnodig lang worden.
En alsof Rob nog niet genoeg geplaagd is, sneuvelde het infuus en dus moest er een nieuw infuus geprikt worden. Dat ging ook nog eens niet van harte. Het moest 3 keer over. De aderen van Rob gaan door al dat geprik steeds meer rollen. Gelukkig liep het infuus na een tijdje weer. Opa Pieter kon Rob wel af en toe afleiden met gitaar gepingel. Dus na het infuus prikken, was Rob lekker even met opa aan het kletsen en was alles weer goed.
Er kwam ook goed bericht 15.15 echo. Dat lucht op.
Dus om 15 uur rijden met bed en infuuspaal richting echoruimte.
Daar was op de plek van de pijn heel veel vocht te zien. Tijdens de echo liet Rob duidelijk de plek van pijn zien. Als de plek niet pijnlijk was liet hij het allemaal toe, maar op de plek recht in de buik gilde hij het uit.
Ik hoor vanavond de uitslag van René Wijnen als het goed is. Woensdag moet de echo nog een keer. Nu is Masja lekker met Rob aan het spelen. Kan ik lekker even ontsnappen en dat ga ik nu doen.
Nou dat ontsnappen was van korte duur. Masja kwam mij halen omdat Rob zo'n pijn had. Gelukkig was Ivo de Blaauw net op de afdeling en zo kon hij meekijken. Hij dacht dat Rob een soort van anuskrampen had. Ook ontdekte we bloed in zijn urinekatheter. Die heb ik er toen snel uit gehaald. En bij het katheteriseren kwam er nog meer bloed. Kortom zijn blaas was geirriteerd.
Ivo had overleg met René Wijnen gehad en kwam nog even terug. Rob krijgt er nu nog wat medicijnen bij. Ook tegen de pijn en tegen krampen. Morgen krijgt hij een bloedonderzoek, want op de echo was duidelijk ontstekingen (of ontstekingsvocht) te zien. En woensdag wordt de echo herhaald. Rob staat nu ook definitief gepland in januari op de poli bij Marc Levitt. Je weet wel die arts uit Cincinatti. Of er dan weer een operatie volgt moeten we dan overleggen. Het zou wel veel zijn, maar als dat de oplossing bied...
Gelukkig is Rob wel beter dan gisteren. Wat meer te vertellen en iets meer beweging. Op naar morgen....

2 opmerkingen:

Elvira zei

Gave foto!!!

Unknown zei

Hallo Rob,

We hebben je foto in de klas gezien en juffrouw Truus heeft alles in de klas voorgelezen.
We vinden het jammer dat je niet in de klas bent en dat we niet met je kunnen spelen.
We hopen dat je vlug beter wordt en weer naar school kan komen.
We hebben in de klas ook een foto voor jou gemaakt. Die kun je op deze website zien:
http://img121.imageshack.us/i/1000015c.jpg/


Heel veel beterschap!

Groetjes van de kleuters van groep 1-2B uit Nijnsel.