maandag 9 november 2009

9-11 Wat heeft Rob nou

Nadat zaterdag ook alweer een off day was voor Rob (niet voor Gijs 8-1 en 1 doelpunt en Stan 7-0 en 2 doelpunten en Luuk 3-3) moesten we zondag weer aan het spoelen. Het zelfde drama van vrijdag herhaalde zich.
Vandaag moesten we dus naar Nijmegen. Om 16 uur werden we ontvangen door René Wijnen en Ivo de Blaauw en neuroloog Lilian Sie. We moesten vertellen wat onze bevindingen waren. Eigenlijk snapte ze geen van allen wat nou het probleem kon zijn.
Rob moest zijn stoma laten zien. Het was wel gezwollen, maar het vreemde komt nu. Rob lag met een tekening te spelen, dus hij kon niet zien wat René Wijnen ging doen. Maar toen René met zijn vinger over het stoma ging gilde Rob van de pijn. En na een paar keer, zei Rob:" En nu moet je stoppen." Wat is daar nou vreemd aan zou je denken... nou heel simpel de binnenkant van je darm is gevoelloos. Kortom als je met een vinger over dat stoma gaat dan kun je dat niet eens voelen en Rob voelt dat dus heel erg.
Ze stonden allemaal met grote ogen te kijken, want dit kon helemaal niet. Ze hebben dit echt nog nooit gezien. Nou gaan we de tegretol weer opstarten. Dit zou kunnen helpen als het een zenuwprobleem is.
René Wijnen wil wel de leiding houden over alles omdat er vaak te veel artsen bij betrokken worden. Ik ben daar heel blij mee. En ik ben hem daar ook dankbaar voor.
Want het is veel maar wel te overzien zo.

Geen opmerkingen: