vrijdag 27 november 2009

27-11 Nu ommekeer?

Vanacht kregen we inderdaad de uitslag. Gelukkig was het hersenvocht helemaal schoon. Nadat de koorts rond 12 uur nog opliep, sloeg het om 3 uur in één keer om. De koorts was weg. Zijn urine liep beter. Zou zijn lijfje het dan toch zelf genezen?
De kinderarts die er vanacht was wilde dan ook even aankijken.
Rob sliep lekker uit tot 8.30. Dat kan ook niet anders met die ontzettend gebroken nachten. De koorts is weg. Verzorgen vindt Rob nog niet geweldig en geeft nog steeds pijn in zijn buik aan. Nu maar hopen dat de morfine iets naar beneden kan van 2 naar 1.5. En wachten op de uitslagen van het bloed.

Rond 12.15 verscheen Stefan Toonen aan het bed van Rob. Rob vond het helemaal geweldig. Hij kreeg zelfs een keepersshirt van hem. Rob kreeg praatjes voor 10. Rob vond het allemaal reuze gezellig. Op mijn fototoestel staan vele mooiere foto's. Maar die komen later wel. Zijn shirt gaat morgen meteen aan. Het was reuzegezellig. Het is fantastisch dat zo iemand zoiets doet voor je kind. Echt helemaal geweldig. Stefan superbedankt!!
Helaas was het later weer back to reality. Zijn malone had enorm gelekt en alles moest verschoond worden. De thermometer gaf ook weer 38.4 aan. Ai. Dat was niet de bedoeling. Even balen.
Rob ging met Christa pepernoten bakken. Kon ik mooi even wat lekkers voor halen.
De kinderarts kwam ook nog langs. Hij wil morgen de morfine omhoog hebben als Rob morgen nog niet meer beweegt. Dit om hem te mobiliseren. Omdat de Malone stoma van Rob nog enorm lekt ging hij ook even René Wijnen bellen.
Die kwam vervolgens ook even langs. Rob sliep ondertussen en dat gaf hem mooi de gelegenheid om te testen in hoeverre de buik van Rob nu pijn deed. En die pijn was enorm. René Wijnen snapte er ook niks meer van. Morgen wil hij dat er bloed geprikt wordt om te kijken naar ontstekingscellen. Zijn Malone wil hij nu niks aan doen en dmv flink absortiematriaal de lekkage opvangen. Dit om Rob niet meer te belasten. Morgenvroeg komt hij langs. Gelukkig heeft René Wijnen zelf weekend dienst.
Papa en Wiese kwamen gelukkig ook weer heerlijk op visite. Papa bleef lekker even bij Rob en ik ging met Wiese in de speelkamer.
Marieke den Haak kwam mij vanavond ook de lange avonden doorhelpen. Heerlijk lekker even andere praat. Marieke thanks!!!
En nu weer zo'n heerlijk nacht. ahum. Ach die piepjes wennen....

1 opmerking:

Elvira zei

Fijn, wat afleiding. 'k Ben erg benieuwd wat vandaag zal brengen... Succes vandaag, gelukkig is Rene in de buurt! Knuffel uit Dieren