maandag 7 december 2009

7-12 Ibrahim Afellay

Na een redelijke nachtrust, ahum, was Rob goed gehumeurd vandaag. De buik van Rob was nog steeds erg bol en wat pijnlijk bij aanraking. Het eten ging er wel goed in. Nadat ik weer stevig op zijn buik had geduwd, begon zijn stoma weer in één keer te lopen. En wel de hele dag door. Dachten we gister nog dat het stoma wat beter ging, vandaag was het weer helemaal te veel.
Vroeg in de middag kwamen John en Wiese binnen; Rob had zijn PSV-shirt aan.
En jawel Rond de klok van 16 uur kwam Ibrahim Afellay samen met Phoxy de kamer binnen. Rob kreeg een mooi tas met vakken cadeau en een kaart met handtekening. Natuurlijk kon een foto niet uitblijven. Ook mama wilde op de foto met Afellay. hahahaha. Hij was heel aardig voor alle kinderen. Hij had een goede indruk achter gelaten op de afdeling. Iedereen genoot.
Later kreeg Rob ook nog een sms van Stefan Toonen en toen kon zijn dag niet meer stuk.
René Wijnen kwam ook nog langs. Hij was tevreden dat Rob eindelijk kon zitten. Zeker dat hij nog geen tramal nodig heeft. Wel wordt er nu gestart met imodium (medicatie) om zijn te snel lopend stoma wat minder te laten lopen, anders kan Rob nooit van het infuus af. We moeten echt nog rekening houden dat we tot het einde van de week hier zijn. Tja, dus ipv van 7-10 dagen wordt het nu bijna 3 weken, want vandaag is al de 15de dag hier.
Maar om me niet helemaal te laten nietsnutten, had mijn man de laptop meegenomen, zodat ik de kerstlijsten in orde kon maken. En net toen Rob sliep en ik aan het werk was, kwamen Lotte en Sven binnen. Dit zal Rob wel erg vinden, want hij keek alweer de hele week uit naar dit bezoekje. Maar Lotte kon mij mooi even helpen met nakijken van de lijsten, zodat er geen typefouten in stonden. En het was zo gezelliger werken.
Shi.. ik begin het hier echt beu te worden. Maar we houden vol, want dat doet Rob ook en de rest van de kinderen ook. Wat zijn ze het toch volhouders. Ik wilde wel eens dat sommige mensen daar eens bij stil stonden. En niet alleen onze kinderen zijn zo, maar veel kinderen die ik hier zie....
Op naar dag 16

Geen opmerkingen: