zaterdag 5 december 2009

5-12 Langzaamaan, maar het gaat vooruit

Een goede nachtrust deze keer. Wel hadden Rob en ik het ontzettend koud, maar we kregen heel lief een deken extra van Mirella.
Het gaat gelukkig langzaamaan beter. Rob kan al even loszitten en krijgt iets meer kleur op zijn gezicht. Hij eet keurig zijn boterhammen op. En drinkt ook smakelijk zijn suikervrije ranja op. Maar of dit nu helpt.... Rob kreeg vanmorgen wel plotseling heel erge buikpijn. Zijn stoma liep ook bijna niet. Maar toen ik op zijn buik duwde kwam er plots heel veel uit.
zijn dieet werkt nog niet, want het loopt sindsdien weer erg hard. Dat wordt maandag denk ik medicatie daar tegen. De morfine blijft dit weekend op 0,3 staan omdat de chirurg van vanmorgen (dr. Rassouli) niet goed weet, hoe dinsdag tijdens het spoelen de pijnbestrijding zal plaatsvinden.
Verder was het vandaag een rustige dag, op het veel te snel lopen van zijn stoma dan.
Rond 5 uur kwamen John en de kinderen. En toen was het wachten of de zwarte piet de cadeautjes had gebracht. En toen we terug kwamen van de speelkamer, lagen er allemaal pakjes voor de kinderen voor de deur. Met een dobbelsteen gingen we aan de slag. Wie 6 gooit mag een pakje pakken en geven aan degenen voor wie het pakje is. Dat was heel gezellig. De Sint had dit jaar een Wii voor de kinderen in gedachten, maar de kinderen kregen wel spelletje en controllers, maar geen Wii. Zou er thuis dan nog een pakje liggen? Wiese was helemaal blij met haar nieuwe pop en Rob met zijn kinderlaptop. Mama kreeg 2 kaartjes voor Guus Meeuwis. Helemaal super.
Nog wat chips en drinken. Onze pakjesavond is toch geslaagd.
Helaas bereikte ons later nog een heel triest bericht. Peter Verhagen, werknemer in onze bakkerij, is geheel onverwacht overleden. Peter je was een fijne werknemer, die heel hard kon werken. Veel hebben we gepraat. Je was een hele lieve man. Rust zacht. We zullen je enorm missen. Wij willen Annie, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte wensen de komende tijd.

1 opmerking:

Anoniem zei

Lieve Gitte en Rob,

Gelukkig hebben jullie toch nog een fijne pakjesavond gehad. Echt balen dat jullie nu toch langer moeten blijven, dan moet je jezelf daar weer opnieuw op instellen he..
We houden de komende week contact via de sites, lang leve internet! Ik moet nog uitvinden of ik er in Utrecht genoeg ruimte voor is, want je kunt er alleen in de centrale hal op internet. maar daar komen we vanzelf achter.
Dankzij minister Klink zitten we dalijk allebei in het ziekenhuis, maar niet bij elkaar..

Hou je taai daar en we denken aan jullie.

Liefs van ons.