zondag 6 december 2009

6-12 pas op de plaats

Omdat de verpleegkundige in de nacht het stomazakje was vergeten te legen (kan gebeuren), moesten we vanmorgen om 6 uur heel snel aan de slag, omdat het allemaal was gaan lekken en dus alles onder de ontlasting zat. Lekker wakker worden maar niet heus.
Op zondag gebeurt er niet veel in het ziekenhuis. Het is alleen dat Rob gister toch te veel heeft gedaan en vandaag dus een kleine terugval heeft. Ook komt er nu in één keer een stuk minder ontlasting uit zijn stoma, gevolg een opgezette buik. Rob heeft vanmiddag wel 3 uur geslapen en bij het voelen van zijn buik tijdens zijn slaap, gaf hij ook duidelijk pijn aan. Ik ben er niet helemaal gerust op. Ik zei vanmorgen al:"Rob is niet helemaal lekker maar ik kan er geen vinger opleggen." Wel eet en drinkt hij goed en dat is zo tegenstrijdig. Ook het bezoek van opa en oma en Myrne en Wiese gaf hem niet de energie die bezoek anders gaf. Wel vond hij zijn auto helemaal geweldig. Ook de pop van Wiese werd heerlijk verzorgd.
Even afwachten. Zometeen krijgt hij lekker friet en misschien knapt hij daar van op.
Ja inderdaad. Die frietjes gingen er heel goed in. Ook de kipnuggets smaakte hem heerlijk.
Helaas was de buik nog steeds bol. Wel is zijn stoma beter gaan lopen en dat gaf hem iets meer lucht. Maar zijn buik blijft gevoelig bij aanraking.
Rob wilde vanavond niet slapen. Hij had echt heimwee. Het arme kind wil echt naar huis. En dat snap ik maar al te goed. Eén geluk... morgen komt de PSV selectie. En die zullen wel goed gehumeurd zijn na de 0-2 overwinning op RKC in Waalwijk, onder toeziend ook van papa, Stan, Gijs en Luuk. Die waren daar lekker naar toe geweest. Tot morgen met vast een mooie middag.

1 opmerking:

Elvira zei

Denk aan jullie...!
Liefs Elvira