donderdag 3 december 2009

3-12 toch weer kleine terugslag

Gister was Rob alweer beter te pas. Rob genoot van visite. Vanmorgen begon weer met spugen. Wel wilde hij kort daarna een boterham en die at Rob met smaak op. Even leek het erop dat het weer beter ging. Maar na de verzorging was het helemaal gedaan. Rob was helemaal op en wilde alleen maar liggen. Zijn ileo liep als een trein en hij had daar jeuk en pijn aan. Rob bleef weer doodstil liggen.
Ook de cliniclowns vond hij maar even leuk, ze moesten even later weg. Nee het is even niet veel. Dr. Sie zei dat we echt geduld moesten hebben. Ze kwam gewoon even uit belangstelling. Gewoon even kijken hoe het gaat.
De kinderarts kwam ook nog langs. Ze besprak even het MDO overleg voor morgen. Morgen gaan ze met veel verschillende disciplines Rob bespreken. Hopen dat hij vanmiddag opknapt.
Masja ging weer gezellig even met hem gitaar spelen en de sinterklaasliedjes klonken luid door de gang. Even nog wat kleuren en daarna was het helemaal op. Rob viel van uitputting in slaap.
Het eten ging vandaag gelukkig wel goed. Alleen alles wat erin gaat komt er 1 uur later via zijn ileostoma weer uit. Iets te snel, maar daar kunnen we het morgen pas weer over hebben.
John kwam met Myrne, Gijs, Luuk en Wiese naar het ziekenhuis. Rob kreeg van papa eten en de spaghetti ging er heel goed in. Stan is met Sjoerd naar PSV. Had ik eigenlijk ook naar toe gemoeten.
Ook kwam later op de avond Henriette en haar man op visite. Rob geniet echt van dit alles. Vooral de cadeautjes gaan er bij hem heel goed in. Maar hij wil eigenlijk aan niemand laten zien, dat het na een tijdje genoeg is. Hij trekt zich dan terug in zijn eigen wereldje en fluisterd in mijn oor dat hij pijn heeft. Een dikke knuffel helpt dan wel.
PSV-Sparta Praag 1-0. PSV groepswinnaar. Tot morgen

1 opmerking:

Nanja zei

Poeh, poeh, net even je verslagen van de afgelopen dagen gelezen. Ongelooflijk wat een veerkracht heeft jullie Rob! Daar kan menig volwassene een puntje aan zuigen! Hou vol daar! Wij duimen mee dat het elke dag toch weer een stuk beter gaat.
Groetjes Nanja