maandag 14 december 2009

14-12 vochtbalans negatief

Eigenlijk zag ik het gister al aankomen dat de vochtbalans niet goed zou zijn. Onze opdracht is om bij meer dan 700 ml uitscheiding van het ileo te bellen.
Maar eerst kom ik nog even terug op de nacht. Denk je te kunnen slapen, blijkt om 3.30 zijn stomazakje los te zijn geraakt, door waarschijnlijk lucht in combinatie met veel vocht. Dus Rob wassen, bed verschonen.
Vanmorgen alles aan het uitrekenen. Ileo 765. Vochtbalans -215. Dus maar bellen.
Luuk en Rob zijn vanmorgen thuis. Luuk is het hele weekend al ziek. Wiese kon ik vanmorgen weer lekker naar school brengen, heelijk om te doen.
Daarna Radboud gebeld. René Wijnen belt terug.
18 uur. Omdat de afspraken in het weekend met Ivo de Blaauw zijn gemaakt, vond René dat Ivo mij het best kon bellen. En zo geschiedde het. Ivo vond het nu nog niet zo erg dat we een negatieve balans hebben, zeker gezien het feit dat het vandaag beter gaat.
Er lijkt nu rust te kunnen gaan komen. De pijn is zeker onder controle. En nu even rust en dan weer gaan denken aan een oplossing. Een definitieve oplossing. Maar gelukkig duurt dat nog een paar weken.
Het valt allemaal even niet mee thuis. Hier is weer een totaal andere wereld. Een wereld waar gewoon weer alles doorgaat en doorrent. Het is ook echt omschakelen, van een klein groepje mensen die je met een half woord begrijpen, naar een grote massa die zich om heel andere dingen druk maken. En terecht. Maar soms wel moeilijk om dat in een juist perspectief te plaatsen.
Maar het is heerlijk met de kinderen thuis. Leuk een potje tennis op de Wii. Doe ik ook eindelijk weer aan sport.

1 opmerking:

Elvira zei

Heeeeerlijk!!!