woensdag 2 december 2009

2-12 Echo goed, alleen veel spugen

De nacht zijn we goed doorgekomen. Helaas begon de ochtend weer met spugen. Dus hup weer alles verschonen. Daarna maar snel Rob verzorgen want om 9.30 was de echo van zijn buik.
Dus de 2 stomazakjes vervangen, wassen, katheteriseren aankleden en opweg.
De echo liet duidelijk verbetering zien. Ook reageerde Rob met minder pijn. Gelukkig iets positiefs.
Terug van de echo wilde Rob iets drinken, maar dat was van korte duur. Alles kwam eruit. Verdorie, nou dat weer. Door al dat gespuug heeft Rob geen schone T-shirts meer. Maar geen nood. Even een OK-hemd aan. En snel 1 shirt hier uitwassen.
Masja kwam even later met een gitaar en samen gingen ze wat liedjes zingen. Opa Pieter tante Rosanne en Luna kwamen ook even gezellig langs. Rob genoot daar echt van en had weer wat praatjes. Op het laatst was Rob wel moe, maar hij was even weer Rob...
's-middags werd Rob verrast met een bezoekje van Juf Dionne en Juf Truus. De Juffrouws vertelde spannende verhalen over de plaagpiet die in de school was en allerlei dingen uithaalde. Rob luisterde ademloos. Je ziet weer een lach op het gezichtje en dat is zo fijn om te zien. Bedankt!!!
En helemaal geweldig was het bezoekje van Stefan Toonen. Weer kwam hij naar Rob kijken en lekker even met hem spelen en kletsen. Rob vindt hem zijn grote vriend. Hij kreeg zelfs een dikke knuffel. Fantastisch om te zien. Stefan weer bedankt!!!
Maar de pijp is nu helemaal leeg bij Rob.Nu maar gauw slapen...
Oh ja nog slecht nieuws. De kinderarts verwacht dat we het weekend nog hier zijn. Je mag niet vloeken, maar soms doe je dat in gedachte.
Eén voordeel dan maar weer. As maandag komt de PSV selectie hier. Pikken we die gewoon even mee.

1 opmerking:

dionne zei

Hoi Rob,

Jammer dat je vandaag niet op school bent, want het is altijd gezellig als jij er bent. Hopelijk kom je nog naar school voor dat juffrouw Britt weg gaat. Maar anders komt ze nog wel een keer langs. We hopen dat je gauw weer naar school mag en dat het elke dag beter met je gaat. Heel veel beterschap van ons allemaal!

Veel groetjes,
Juffrouw Dionne, Meneer Rob & Juffrouw Britt.