woensdag 8 juli 2009

5 juli opkikkerdag

Zondagmorgen wisten de kinderen nog van niks. Het was weer gewoon keeperstraining in Eindhoven en alle jongens gingen mee. De training was weer geweldig. Thuis gekomen stond daar "ineens" iemand van de opkikker op de stoep. We gingen namelijk vandaag al. Om 14.15 gingen we op weg. Opa Pieter en Lotte gingen ook mee. We reden naar dierenpark Amersfoort. Daar kregen de kinderen een cadeautje. Rond 15.25 gingen we het park in. De olifanten vond Rob erg fantastisch.
Om 17 uur was het tijd voor frietjes.
Daarna gingen we op weg naar Nijkerk. Een 4 sterren hotel was ons doel. En terwijl Opa en Lotte samen met de 4 oudste gingen zwemmen en de dames van de opkikker op Rob en Wiese paste mochten John en ik luxe uiteten. Heerlijk was dat. Terug in het hotel lag iedereen te slapen. Rob en Wiese bij ons op de kamer, Myrne bij Lotte en de jongens bij opa.
De volgende morgen was het voor mij weer vroeg dag want we moesten Rob spoelen. Dat gaat gewoon door. Lekker ontbijten en daarna weer opweg naar het volgende. Dat werd het dolfinarium.
Rond 10.30 kwamen we het park binnen. Eerst maar even naar de rogge. Maar die vonden de kinderen al snel saai dus maar naar de dolfijnen. Tussendoor nog even de zeehondenshow. Maar de dolfijnen waren veel mooier. We konden ze mooi onderwater bekijken. Er waren zelfs 2 dolfijnen van 2 dagen oud. Prachtig. Het was daar echt genieten van die dolfijnen. Helaas was er geen tijd voor de dolfijnenshow maar nog wel voor de walrussen. Die waren superkomisch. Wat een dikkerds.
Maar om 1 uur moesten we echt weg. Wat nu.
We reden richting huis. En naar school nog wel. Daar stonden de kinderen uit de klas buiten en de harmonie stond ons op te wachten. Eerlijk gezegd vond ik het verschrikkelijk om zo in het middelpunt van de belangstelling gezet te worden. Ook de kinderen vonden het niet echt geweldig. Dit klinkt heel negatief, maar we vonden het echt erg.
Alle moed bijeen geraapt en toch maar de auto uit en door de erehaag. De opkikkerdames hadden een kinderfeest op school georganiseerd. Nou mag je niet negatief klinken, maar georganiseerd is een te groot woord. De bedoeling was goed, maar het was een klein beetje een bende. Er was een clown aanwezig die van balonnen een beestje maakte. De juffen namen de organisatie maar over en zette groep 8 aan het sminken.
Om half 5 naar huis. We hebben het heel leuk gehad alleen het slot was rampzalig. Ook de juffen waren niet blij. En wat de kinderen het leukst vonden.... Het zwemmen in het hotel. En Rob. De walrussen, die was hij in bed nog aan het nadoen. hahahaha

1 opmerking:

Familie van Drunen zei

Geweldig, die opkikkerdag. Prachtige foto ook met die dolfijn. Jammer van het eind, kan me heel goed voorstellen dat je niet als kermisattractie wilt fungeren. Maar veel keus had je niet.