vrijdag 24 juli 2009

24-07 Voor het eerst weer spoelen

Over die nachten zal ik maar niet te veel meer zeggen. Rob heeft goed geslapen tussen de bedrijven door. Vanmorgen ook weer 1 snee brood op. Het gaat gelukkig weer een stapje beter. De morfine staat nu op 1. Rechtop zitten ging nog niet geweldig, maar schuinzitten wel.
Christa de pm-er heeft even met hem geschilderd. Na het artsenrondje moest ik gaan spoelen. Het was spannend. Nog wel met de helft van het water wat ik normaal gebruik, maar het begin is weer gemaakt. Het ging moeizaam en pijnlijk, maar dat kan ook niet anders. De wond ziet er nog niet geweldig uit, maar daar heb ik nu ook speciaal gaas voor (algisite). Nu ligt Rob bij te komen...
Het middageten begon hem ook alweer te smaken en rond 14.15 viel Rob in slaap. Ik maakte van die gelegenheid gebruik om naar de laatste dag van de 4 daagse van Nijmegen te gaan kijken. De wandelaars komen recht voor het ziekenhuis langs. Het is echt uniek om te zien. Zoveel mensen. Heel veel muziek. Prachtig. Echt even moed verzamelen om terug te gaan. Rob sliep nog maar zag wat bleek. Ik maakte hem wakker en toen bleek hij heel veel pijn te hebben. Gelukkig was Ivo de Blaauw net op de afdeling en die kwam meteen kijken. De morfine die inmiddels om 0,5 stond werd weer terug gezet naar 1. Nu (16 uur) gaat het weer iets beter. Al ligt hij wel erg stil. De rest van de avond is het eigenlijk hetzelfde gebleven. Heel erg stilliggen en gelukkig weer wat praatjes. Een pijnlijke buik, maar volgens Ivo de Blaauw kan dat ook niet anders want er is echt veel gebeurd. We hebben samen nog een mooie tekening gemaakt voor de kinderen thuis. In de avond na 8 uur (eerder was er geen doorkomen aan) kwam papa gelukkig nog even langs met Wiese. En nu 21.15 slaapt Rob nog steeds dus niet. Maar zal zo gebeuren. TOT MORGEN!

1 opmerking:

Angela zei

He Rob (en Gitte en de rest van de familie),

Wat een gedoe allemaal!
Maar gelukkig lijkt het weer de goeie kant op te gaan.
Volhouden manneke, dan zien we je binnenkort weer in Nenzel rondfietsen.

Beterschap!
Angela
(mama van Nick & Rody)