zaterdag 3 september 2011

03-09 dag 2 radboud. een saaie dag

Gisteravond werd dus eindelijk met de antibiotica gestart. Rob sliep redelijk deze nacht alleen werd hij één keer wakker met weer pijn. Maar even met hem bezig geweest en gelukkig zakte het weer.
De intercom op onze kamer bleek ook weer aan te staan en als ik ergens een hekel aan heb dan is het die intercom, want ze kunnen dan alles horen en ik lig niet voor niks naast Rob. Als er iets is druk ik wel op de bel. Maar eigenlijk kan ik toch alles zelf, want dat doe ik normaal ook thuis.
Rob werd deze ochtend pas om half 8 wakker en omdat het zaterdag is gebeurt er niet veel. Wel leerde de verpleegkundige mij hoe ik de antibiotica aan moest hangen en hoe de pomp werkt. Nou zo moeilijk is dat niet en dus heb ik dit vandaag ook maar geleerd. De verpleging hoeft eigenlijk niks meer te doen nu alleen de medicatie optijd brengen.
Het werd een lange zaterdag, want Rob moest bezig gehouden worden. Dus kleien, DS-en, spelletjes, kleuren. Gelukkig kon ik tussendoor even wat computeren en iets voor mezelf doen.
De kinderarts kwam pas laat en ik vertelde ook dat ik niet blij was dat de apotheker op eigen houtje het CIZ was gaan bellen voor mijn PGB en zo wist wat ik kreeg. Daar heeft ze niks mee te maken. Ook ze eigenlijk alles aan het regelen was zonder overleg of ik die manier wel prettig vond. Daar was de kinderarts het dan ook helemaal mee eens en maandag gaat daarover gesproken worden. De pompen van het ziekenhuis die ken ik en vertrouw ik. Daar kan ik altijd mensen over bellen. Ik weet van mensen dat die bolletjes ook niet altijd werken. Infuus zoals in ziekenhuis werkt gewoon en ken ik.
Ook moet er nog steeds een chirurg naar de teen komen kijken, maar ik vrees dat dit ook pas maandag gebeurt en als er dan nog iets moet gebeuren zijn we dus langer hier dan gepland.
In de avond kwam papa, Gijs, Luuk en Wiese even een half uurtje op visite en dat was heerlijk. Rob en ik genoten daar echt van en het afscheid viel Rob erg zwaar. Nu gaat hij hopelijk snel slapen en morgen weer een dag. Hopelijk krijgt Rob niet te veel bijwerkingen van de Antibiotica dan is dat alvast geen reden meer om hem hier te houden.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Je kunt jullie site ook niet even een keer overslaan he! Weer in het ziekenhuis!! Ik had het idee dat ze het je thuis zouden laten doen, maar helas. Natuurlijk is het fijn dat in het ziekenhuis gestart wordt met de ab om zo eventuele bijwerkingen in de gaten te houden (en zo hoort het eigenlijk ook), maar #%$! weer een opname!!

Hopelijk is er snel meer bekend en kunnen jullie dan weer naar huis. Rob's priveziekenhuis met de beste en liefste verpleegkundige die hij zich kan wensen!!

Sterkte. Liefs van ons

Running Rapunzel zei

van alle dingen die ik zou kunnen zeggen, trof me raar genoeg dat van die intercom enorm: jemig....privacy....ji met je kind....je kan toch op een belletje drukken? Sorry, ik snap je emotie....


ik neem mijn petje heel diep voor je af....en denk aan je/jullie

En nu vraag ik me af of deze woorden holler en leger klinken dan ik ze bedoel....